Púder Nélkül

2010.09.01. 15:35

Leánybúcsú: buli, kreatív ötletek és plüssbilincs

A barátnőm hamarosan férjhez megy, és szeretnék neki egy emlékezetes leánybúcsút szervezni. Van valamilyen ötletük, hogyan fogjak hozzá? Milyen játékos feladatok elé állítsam az arát? - kérdezte egyik olvasónk, akinek Gengeliczky Tímea, zalaegerszegi esküvőszervező szakértőnk válaszol.

Horváth Viktória

- Légy kreatív! - tanácsolja olvasónknak Gengeliczky Tímea. - A leánybúcsún a menyasszony elköszön addigi életétől, annak azonban, hogy mi vár rá ezen az eseményen, az utolsó pillanatig titokban kell maradnia. Először is ismerni kell a másikat, mit szeret, hol töltené el szívesen azt a napot. Ha például imád vásárolni, akkor egy plazába vinném el, ott adnék neki feladatokat, és oda szervezném az ebédet, a meglepetéseket. Hangosbemondón keresztül jókívánságokat mondatnék be, kisminkeltetném az egyik nagy cég standján, ott vennénk meg a bulizós ruháját vagy csak a kiegészítőket, aztán irány bulizni hajnalig  - mondott egy példát Tímea.

Bármilyen megoldás mellett döntünk, figyelemmel kell lenni arra, hogy sokfélék vagyunk, és nem biztos, hogy minden vendéget ismerünk. Úgy kell alakítani tehát az estét, hogy bárki bármikor csatlakozhasson vagy haza tudjon menni. Fontos, hogy jó előre tervezzünk, és előre egyezzünk meg arról, hogyan osztozunk a költségeken.

 A feladatokat mindig igazítsuk az ara egyéniségéhez és mentalitásához, de kerüljük a sértő, ízléstelen dolgokat. Adhatunk viszont neki egy szép noteszt ajándékba, s gyűjtessünk vele jókívánságokat vadidegen emberektől. Tehetünk fel kvízkérdéseket a párjával kapcsolatban, vagy éppen megkérhetjük arra, lyukassza ki az összekötözött lufikat a magas sarkú cipőjével. Készíthetünk neki egy pólót a következő felirattal: Szingli többet nem leszek, jövő héten férjhez megyek! vagy Nemsokára férjhez megyek, de ma még meghívhatsz egy italra! A tortába belesüthetjük a menyasszony ajándék kék harisnyakötőjét, és természetesen nem hiányozhatnak a hagyományos kellékek sem: korona, ördögszarv, plüssbilincs. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!