Púder Nélkül

2010.10.22. 06:13

Kaibás Adrienn számára fontos a külső megjelenés

Édesapja élvonalbeli futballbíró volt, nemzetközi mérkőzéseket is vezetett. Lánya, Kaibás Adrienn néha elkísérte őt a mérkőzésekre. A sportot mindig szerette, vőlegénye labdarúgó volt, férje jégkorongozó. Azt mondja, nem tudatosan keresett sportolót, az élet hozta így.

Horog László


Vőlegényét, Fehér Miklóst nem futballmérkőzésen, hanem balatoni nyaralás során ismerte meg, három éven át volt együtt a tragikusan fiatalon elhunyt labdarúgóval. Szerelem volt az első látásra, Portugáliába is követte a kiváló csatárt. Adrienn szépségszalont üzemeltetett, szigorú neveltetése miatt itthon ritkán dolgozhatott modellként, inkább divatfotózásokon szerepelt, ez jobban összeegyeztethető volt a család elvárásaival. Amikor Miki a Portóhoz igazolt, párja mindent feladott, követte kedvesét a kikötővárosba, majd a fővárosba, a Benficához. Adrienn modellkarrierje ígéretesen indult, ám minden megszakadt, amikor 2004. január 25-én Fehér Miklós Guimaraesben elhunyt.
- Amikor a vőlegényem 24 évesen meghalt, hirtelen megváltozott a világ. Az esküvőt terveztük, én esküvői kiállításon voltam Budapesten. Rossz megérzésem volt, nem hívott a mérkőzés után, próbáltam elérni, de helyette egyik játékostársa vette fel a készüléket, közölte, Mikit elvitte a mentő, de ne izguljak. Miki anyukáját hívtam telefonon, közben Miki legjobb barátja, Vayer Gábor hívta az édesapját, ő közölte a döbbenetes hírt. Azonnal a kinti újságok címlapjaira kerültem, fotósok követtek mindenhova, hirtelen nagy lett az őrület körülöttem. Azonban pontosan tudtam, az érdeklődés nem nekem szól, hanem a vőlegényem halálának. Később modellszerződéseket kínáltak különböző ügynökségek, hívtak a Benfica arcának, amit nem vállaltam.
 
Hazatért, Ajkán élt a szüleivel. Miki halála után egy évvel találkozott az ismert jégkorongozóval, Palkovics Krisztiánnal, 2006 májusában házasodtak össze.  Adrienn azt mondja, nem tudatosan választott sportolót, ha a szereplést igényelte volna, marad Portugáliában, s keres egy másik klasszist, ám ő nem ezt az utat akarta járni. Számára a család a legfontosabb. Korábban bátyja, Kornél három gyereke volt a középpontban, most már az ifjabb Palkovics. Amikor arról kérdezem, egy férfinak milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie, mosolyogva jegyzi meg: számára igenis fontos a külső. Miután Adrienn sem hétköznapi külsővel rendelkezik, joggal várja el, hogy társa is jóképű legyen.
- Túl azon, hogy jó megjelenésű legyen - Miki is az volt, s a férjem is rendkívül vonzó férfi -, fontos, hogy tudjak vele beszélgetni. Az üres fejű szépfiúk nem érdekeltek soha. Szerencsére a férjem intelligens férfi, aki tudja, mi kell egy nőnek. Kedves, figyelmes, ráadásul remek családapa. A kisfiunk nagy szeretetben nő fel. Krisztián nem iszik alkoholt, ő igazi élsportoló,  igazi profi. Mindent a hokinak és  a családnak rendel alá. Korábban sem volt bulizós típus, ám amióta a kisfiunk megszületett, csak az edzés, a meccs és mi létezünk neki.

Követi-e apja példáját a kisfiú?

A család büszkesége, a kis Palkovics Krisztián 2009. augusztus 22-én született, nemrég volt egyéves. Ha akar, sportolhat, bár anyukája hozzáteszi, kötelező jelleggel nem írnak elő semmit a számára. A Sapa Fehérvár AV19 mérkőzésein néha felbukkan édesanyjával, televízión gyakran szemléli az összecsapásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!