Púder Nélkül

2010.10.29. 05:29

Kis fekete francia - Milyen szexi fehérneművel csábítsuk el a férfit?

A férfiaknak hagyományosan a fekete, míg a hölgyeknek inkább a lila a favorit, de a piros mindkét nemet tűzbe hozza: a csábító fehérneműk között néztünk szét alaposan.

Horváth Viktória

– Színben idén ősszel az ezüst, a lila, a fekete és a piros hódít, s ami újdonságnak számít, bejöttek az áttetsző, szexis bodyk is, illetve még mindig nagyon kelendők a francia bugyik – mondta el Stankáné Sziva Katinka, a zalaegerszegi Fantasy Fashion tulajdonosa.

Arra voltunk kíváncsiak, vajon mennyire tér el a férfiak és nők választása, ha szexis hálóruháról vagy fűzőről van szó.

– A férfiak általában célirányosan jönnek, de mindig csak a színben biztosak, az pedig legtöbbször a fekete, esetleg a piros és bordó. Szívesen vásárolnak a párjuknak finom fehérneműket, érdekes, hogy szinte soha nem vesznek tangát, majdnem mindig a csipkés franciabugyi mellett teszik le a voksukat. Általában jól ismerik a párjuk méretét, de nem félnek segítséget sem kérni, ha úgy adódik.

A nők előszeretettel választják a nőies színeket, mint a lila és a rózsaszín, és a tangát vagy a sima fazonú bugyit. Ha pedig hálóruhát keresnek, akkor a fiatalok a trikó és bugyi, míg az idősebbek a vékony anyagú, mintás muszlin mellett döntenek. Az idősebbek a mellkiképzés nélkülit keresik, míg a fiatalok a feltűnő, harsány színekért vannak oda. S mi a helyzet a csábítással? Katinka szerint egyértelműen a kosaras, szivacsos melltartóval kombinált kombinék, hálóruhák és a fűzők viszik el a pálmát, még az idősebb korosztálynál is.

– Ha igazán el akarjuk csavarni egy férfi fejét, egyértelműen a fűzőt javaslom, hozzáillő combfixszel – súgta meg Katinka. – A szatén anyagú nagyon jó választás, mert kellemes, és nagyon jól mutat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!