Púder Nélkül

2010.11.30. 16:36

Botrányos esküvő: mennyasszonyt keres Kovács Áron

Csinos lányokat keres mennyasszony-szerepre Kovács Áron. A sármos műsorvezető persze nem kíván újra oltár elé állni, és feleségét, Gabit sem szeretné új asszonyra cserélni, csupán arról van szó, hogy Áron első lemezéhez készít videoklipet, amelyben egy botrányos esküvőé lesz a főszerep.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Régi adósságát törleszti Kovács Áron. A népszerű műsorvezető életét ugyanis végigkísérte a zene, ám sohasem teljesedhetett ki igazán zenészként. Most azonban összeállt régi zenésztársaival és egy egész lemeznyi dalt szereztek, sőt hamarosan videoklipet is forgatnak - tudta meg a Red Lemon Média.

„Zenészként kezdtem pályafutásom, de valahogy mindig letértem az útról és egészen másfelé kanyarodott az életem. Most azonban megtaláltam a régi zenésztársakat és együtt zenélünk, hamarosan lemezt is kiadunk. Úgy érzem, végre visszatértem régi önmagamhoz.” – mesélt nyíltan érzéseiről a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy az első daluk, amelyhez videoklip is készül, rendkívül szókimondó lesz.

 


„Mellbevágóan őszinte, amolyan fejfelkapós nótáról van szó, amelyben őszintén beszélek a szerelemről, a kapcsolatokról, az azokban felmerülő problémákról és kiderül, hogy az élet bizony nem egy rózsaszín lányregény. A hozzá készülő kisfilmben mindezt egy esküvőn tálaljuk az emberek elé és megáll majd a kés a levegőben ” – mesélte lelkesen a műsorvezető, aki várja a csinos ara-jelöltek jelentkezését a kliphez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!