Púder Nélkül

2010.11.11. 14:48

Itt a legújabb popsi-teória: neked is paradicsom-feneked van?

Mi a közös Jennifer Lopezben, Beyoncé-ban és Kim Kardashian-ban? Mindegyiküknek paradicsom-feneke van! És neked?

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Mi is az a paradicsom-fenék? A The Sun online kiadása szerint újabban így nevezik a leggyakoribb fenékformát, ami a nőknél manapság előforful. Legalábbis ezt állítják a Wonderbum, vagyis a „csodapopsi”  harisnyanadrág – ami feszessé varázsolja a feneket -  feltalálói. Négy kategóriába sorolták a női hátsókat formájuk szerint egy-egy gyümölcs, illetve zöldség alakjához hasonlítva: ez alapján megkülönböztetünk paradicsom-, krumpli-, körte- és barack popókat.

A paradicsom-fenék kerekded, de nem annyira, mint a barack-popók. A nők nagyjából 45 százaléka büszkélkedhet paradicsom formával – állítja a George at Asda online áruház felmérése, melybe 18 000 nőt vontak be.

Tipikus paradicsom-popsija van például Kim Kardashian színésznőnek – véli Dr. David Holmes, a Manchester Metropolitan egyetem  szakértője, aki szerint Kardashian feneke „a barack forma egy újabb változata, ami hamarosan a norma lesz a mai társadalomban" .

A második leggyakoribb popó-forma a krumpli – legalábbis a szemrevételezett nők 30 százalékának ilyen van. A krumpli-fenék inkább szélesebb és eléggé nagynak mondható. Az ilyen hátsóval megáldott hölgyek mindennek kevésbé örülnek...

A nők 15 százaléka körteformát „hord”. Erre a formára a vékony derék és telt fenék jellemző.

A legritkább, ám sokak szerint a legszemrevalóbb a barack-forma. Tíz nőből csak egy büszkélkedhet vele. A barack-popó kerek, feszes és nagyon természetes - írja a bild.de.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!