Púder Nélkül

2010.11.09. 09:43

Megmozgatták mélyizmaikat a sztárok Geszler Dorottya pilates óráján

Szabó Zsófi, Madár Vera és Lola élete csupa rohanásból áll. A két csinos színésznő és a fiatal énekesnő ezért most közösen vett részt egy pilates órán, hogy megtanulják, miképpen lehet megteremteni a test és lélek egyensúlyát, ezáltal stresszmentessé téve mindennapjaikat.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A mélyizmokat is átmozgató, komplex mozgásforma alapgyakorlataira Geszler Dorottya tanította meg a sztárokat.

A nyugati világ anatómiai tudását a keleti mozgásformákkal ötvöző pilates segítségével nagyszerűen fel lehet szabadítani az elmét és el lehet lazítani valamint erősíteni a test izmait, köztük a gerincoszlopot tartó mélyizmokat. Ezt módszert próbálta most ki a Jóban Rosszban két sztárja, Szabó Zsófi és Madár Vera, valamint a népszerű énekesnő, Lola, Geszler Dorottya segítségével, hogy a közelgő Test és Lélek Napján már gyakorlottan vehessenek részt egy pilates órán és merészebben próbáljanak ki más mozgásformákat is, például a jóga különböző irányzatait.

 


Szabó Zsófi és Lola eddig sohasem próbálta a pilatest, de mindketten nagyon hasznosnak találták ezt a sportot. Sőt, a népszerű énekesnőnek annyira megtetszettek a gyakorlatok, hogy a Test és Lélek Napján biztosan újra felkeresi Geszler Dorottyát, aki a rendezvényen oktatóként vesz részt. „Bevallom őszintén, elég nehezek voltak számomra a mozdulatok, nem is gondoltam volna, hogy léteznek olyan izmok, amelyeket átmozgattunk, de nagyon élveztem az edzést és szívesen járnék továbbra is Dorottya óráira.”  – mondta kissé fáradtan Lola.

 

Zsófival és Lolával ellentétben Madár Vera korábban már vett részt néhány pilates órán, így ő már könnyebben követte Dorottya mozdulatait. A színésznő azonban más mozgásformákat is el szeretne sajátítani. „Minden olyan sportot szeretek, ami kidomborítja a nőiességet, s a pilates is ilyen. Sőt, segít a test, a lélek és a szellem harmóniájának kialakításában, és ez is nagyon fontos számomra.”  - árulta el a RedLemon Médiának a TV2 napi sorozatának színésznője, akinek nagy vágya, hogy kipróbálja a hot jógát, mert már több ismerősén látta annak jótékony hatását.

 

Geszler Dorottya öt-hat éve űzi és oktatja a pilatest, amelynek alapgyakorlatait balettos múltjából adódóan különböző táncmozdulatokkal is megspékeli. „Tiszta pilates mozdulatokat mutattam a lányoknak, akik kezdő létükre nagyon ügyesek voltak. Az AVON Test és Lélek Napján is a közönség összetétele alapján fogom eldönteni, hogy alapórát vagy egy táncmozdulatokkal teli erősebb edzést tartok.” – mondta a csinos műsorvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!