Púder Nélkül

2010.12.30. 14:23

Légy különleges szilveszterkor testcsillámmal vagy hajtetoválással!

Minden évben egy kicsit másabbat, egy kicsit újabbat szeretnék, de nehezen találjuk meg azt, amiben igazán szépek lehetünk, pedig a megoldás néha egészen egyszerű!

Horváth Viktória

 A szilveszter abban hasonlít a farsangra, hogy ilyenkor a hölgyek szeretnek egy kicsit másképpen kinézni, mint a hétköznapokon. Ehhez adunk segítséget most néhány hasznos tippel és ötlettel olvasóinknak, hiszen még van egy kis időnk az év utolsó nagy bálja vagy bulija előtt, amikor még a legvisszafogottabb hölgyek is szeretnek tündökölni és ragyogni. A testdíszítés ősi idők óta fontos része az ember életének, a testcsillám vagy a különböző kristályok a legújabb divatőrületek közé tartoznak.


A testcsillám gyakorlatilag legjobban a normál testfestésre hasonlít. Igazán elegáns viselet, és semmivel sem nehezebb felvinni a bőrre, mint a rendes festéket. A testcsillám előnye a hennával szemben, ami szintén díszítésre használható festék, hogy kicsit kiemelkedő, kidomborodó dísz, és színes is. Ahogy a kristály is, amelyet drogériákban szerezhetünk be a hozzájuk való ragasztóval együtt. A legszebb dísz a szép, sima bőrön, ha egy aprócska virág vagy pillangó látszódik a lapockán vagy a vékony bokán.

S ráadásul nem is kell örökre megbarátkoznunk vele, mint az igazi tetoválással, hiszen pár nap alatt lekopik. A testcsillám, akármennyire is vonzó, arcra nem való, ha az arcunkat szeretnénk díszíteni, használjunk csillogó szemceruzát. Egy kis kézügyességgel gyönyörű ábrákat rajzolhatunk magunkra, így is kiemelve a legelőnyösebb testrészeinket! A hajunkat sem hagyhatjuk ki a díszítésből, legújabb trend a hajtetoválás, melynek során tigris, zebra vagy éppen leopárdmintás csík kerül a hajunkra. Ez annyiban különbözik a melírozástól, hogy a tincsek előre le vannak gyártva és nemcsak hosszában más színűek, hanem különböző minták jelennek meg egy körülbelül 10 cm széles területen. Ez a póthaj többször is felhasználható, így akár több báli szezonra is jó lehet. Ám igen költséges is ez a szépítészeti eljárás, ha olcsóbban és házilag szeretnénk valami hasonlót kivitelezni, akkor tegyünk például egy virágsablont az egyenesre fésült hajra, és fújjuk be a mintát színes hajspray-vel. S máris kész az alkalmi hajviselet, amely garantáltan nem jön velünk szembe az utcán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!