Púder Nélkül

2010.12.14. 08:58

Luxusban készülődnek az X-Faktor versenyzői

Biztonsági őrök a kapuban, kacsalábon forgó luxuslakások, úszómedence és wellness karnyújtásnyira, és meseszép kilátás a budai hegyekre – ilyen körülmények között készülődnek az X-Faktor fiatal tehetségei a döntőre.

Szabados Judit

A nyolcadik kerület kellős közepén, a Corvin-sétány mellett egy egészen új városrész épül. Huszonegyedik századi dizájn, hét teniszpályányi belső kert, a hatalmas napos tetőteraszokról pedig gyönyörű kilátás nyílik a városra és a Gellért-hegyre. Az itt található meseszép luxuslakásokban készülődnek az X-Faktor tehetséges fiatal versenyzői a döntőre. Nyugalmukat biztonsági őrök vigyázzák, kikapcsolódásukat a komplexumban található wellnessközpont, erőnléti edzésüket fitnesz központ biztosítja. Itt zajlanak a hang és táncpróbák is, a rajongói koncertekre is itt kerül sor.


Ugyan már csak hárman vannak versenyben, de a többiek is lázasan készülnek a hétvégi, végső döntőre, még ők is a házban laknak.
Az X-Faktor tizennyolc fiatalját négy, száz és százötven négyzetméteres lakásba költöztette be a csatorna. Mindegyik lakás hangulata egyedi, a Nyári lányok, Wolf Kati és Szabó Mariann pinkkel megbolondított luxus penthouse-ban, a Nonstopos fiúk barna és bézs árnyalatú kiegészítők között, míg Mimi, Shodeinde Dorka, Janicsák Veca és Domokos Fanni narancsba öltöztetett lakásban, a Vastag fiúk, Király L. Norbi és Takács Nikolas pedig egy igazán fiús berendezésű apartmanban pihenik ki a fellépések fáradalmait.

Zavart mosollyal mondják, hogy ha lehet, bizonyos szobákba ne nézzünk be, mert takarításra ritkán marad idő.  - A próbák, fellépések, fotózások mellett nem nagyon jut idő kiélvezni a luxuskörülményeket sem, gyakorlatilag csak aludni járunk haza - meséli Norbi.

Hatalmas plazmatévé és hifi mindenütt van, de a versenyzők közül sokan becsempészték saját játékkonzoljukat, könyveiket, dvd és cd lemezeiket.

Egyedi szín- és formavilág, fiatalos, kényelmes bútorok, különleges kiegészítők – ezek voltak a legfontosabb alapelvek, amelyet a belsőépítészek figyelembe vettek az X-Faktoros lakások belső designjának kialakításánál. Hetvenmillióért, - amibe a négy lakás berendezése került -  olasz, egyedi tervezésű design bútorok, különleges burkolatok, formatervezett lámpák, beépített, fényterápiás gőzkabin, bio-etanol kandalló jár. Utóbbiról fogalmunk sincs, miért jó, de mindenesetre egész izgalmasan hangzik.

Rengeteg kiegészítő láttán sikítanánk fel, hogy ilyet mi is szeretnénk, de csak szolidan böködjük egymást: nézd, milyen jól néz ki. A kedvenc berendezési tárgy a narancssárga beépített szekrény és a bakelit lemez formájú lappal rendelkező asztal.

A legnagyobb rend meglepő módon a NONSTOP-os fiúk otthonában fogad, minden a helyén, könyvek a polcon katonás rendben, mintha egy komplett takarítóbrigád járt volna a lakásban előttünk. A fiúk hatalmas tetőteraszáról gyönyörű kilátás nyílik a városra, látni a Gellérthegyet is. Tökéletes helyszín lenne a grill partikra – jegyezzük meg. Nézelődünk, és azon mélázunk, vajon laknánk-e itt. Faggatózunk, kérdezgetjük a versenyzőket, de mindannyijuk véleménye az, hogy imádnak itt élni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!