Púder Nélkül

2010.12.07. 12:22

Madár Vera bomba alakjának titka

Madár Veronikát sokan megállítják azzal a kérdéssel, hogy mit csinált magával, mert olyan sokat fogyott az utóbbi időben.

Matolcsi Renáta

A Jóban Rosszban recepciósa nevetve mondja: semmit, csak a tévé őt kifejezetten erősíti, s ez ellen nem tud mit tenni. Ezért van az, hogy meglepődnek az emberek, ha meglátják őt a való életben.

– Az utóbbi két évben már a mostani súlyomat, az 57–58 kilogrammot tartom, ami a sorozat kezdetéhez, a hat évvel ezelőttihez képest 6–7 kilóval kevesebb. Semmi titok nincs e mögött: mindössze jobban odafigyelek arra, hogy mit eszek. Nem vonom meg magamtól az édességet sem, de ha érzem, hogy egy kicsit szorít a nadrág, akkor pár napig visszafogom magam – mondja Madár Veronika.

Hozzáteszi, mozogni az utóbbi időben keveset járt el, hiányzik is neki a heti két óra edzés. Szeret úszni és a callanetics is kedvére való.
– A közelünkben van egy uszoda, úgy döntöttem, most oda járok majd le. Elmesélte, nemrégiben kolléganőjével, Szabó Zsófival és az énekesnő Lolával közösen részt vett egy pilatesórán, ez is elnyerte a tetszését. Megtanulták, miképpen lehet megteremteni a test és lélek egyensúlyát, ezáltal stresszmentessé téve a mindennapokat. A mélyizmokat is átmozgató, komplex mozgásforma alapgyakorlataira Geszler Dorottya tanította meg őket. Megtudták tőle, hogy a pilates segít a stresszmentesítésben, stresszízületkímélő módon erősíti a gerincet, és az alakot is nagyszerűen formálja. Nyújtja és feszesíti a testet, és mivel egy koncentrált mozgásformáról van szó, segít a szellem ellazulásában is.
Zsófival és Lolával ellentétben Vera korábban is vett már részt néhány pilatesórán, így ő már könnyebben követte Dorottya mozdulatait.


– Minden olyan sportot szeretek, ami kidomborítja a nőiességet, a pilates is ilyen. Segít a test, a lélek és a szellem harmóniájának kialakításában, és ez is nagyon fontos számomra – árulta el Vera, akinek nagy vágya, hogy kipróbálja a hot jógát, mert már több ismerősén látta annak jótékony hatását.

Addig is naponta fogadja a bókokat, és örül annak, hogy a Csillagvirág klinika recepciósaként sokkal nőiesebb ruhákat adnak rá a stylistok, hiszen ez közelebb áll hozzá, mint a Kékmacsek pincérnőjének Egyenruhája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!