Púder Nélkül

2010.12.17. 10:25

Negyven felett sem hagyhatja el magát az ember lánya - Maya naplója

Mindig irigyeltem azokat a nőket, akik, mint Klári barátnőm, az élet több területén is egyszerre kiváló teljesítményt nyújtanak. Ám kiderült, hogy ez sem megy magától, mint a karikacsapás...

Maya

"Keményen megdolgoztam mindenért, amit megszereztem. Estig lótottam-futottam minden nap, utána pedig még a randevúra is fel kellett készülnöm. Üdének, frissnek, fiatalnak és csodálatosnak kellett lennem, hogy lenyűgözzem Őt" - meséli. Emellett gyereket nevelt és iskolába járt. Felettébb fárasztó életmód az ilyen, nem is tudom, hogy lehet kivitelezni. Volt, hogy vállalkozott, máskor igazgatott, de olyan is akadt, hogy egyszerre négy ember munkáját végezte a cégénél. Mind a mai napig képes a fejlődésre, a változásra, így hát ne mondja nekem senki, hogy negyven felett, ha már van férj, gyerek, karrier, szép családi fészek, elhagyhatja magát az ember lánya.
Egy frászt. Épp ilyenkor kell nagyon résen lenni, újra érdekessé válni (otthon és a munkában egyaránt). Nem szabad belesüppedni az eredményekbe, elhinni, hogy amit elértünk, az már a miénk is marad.   

Az állandóan megújuló erőhöz azonban támogatás és elismerés kell. Hogy ezt a munkában kapja-e meg, vagy a férfiak csillogó tekintetében, változó - de mindegyik megérdemelt elismerés. Kell ennél több?  Miközben ezeken morfondíroztam, az élet nem állt meg. Kellett egy kis lazítás, így hát elmentünk szórakozni a város legexkluzívabb helyére, ahová a krém járt. A felhozatal általában siralmas az ilyen helyeken, de most, épp amikor leléptem volna, a parkett közepéről egy szempár szegeződött rám... Nem kétség, ez tényleg engem bámul - gondoltam magamban.

Üdv: Maya

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!