Púder Nélkül

2011.01.21. 07:59

A legszebb ikerlányok a VV villa helyett valódi karrierre vágynak

A Pomázy testvérek, Zsanett és Adrienn bizonyult a legszebbnek a 2010-es szigethalmi ikerszépségversenyen. A 19 esztendős, középiskolás hölgyek nem titkolják, szeretnének országos ismertségre szert tenni.

Horog László

A szülők érthetően nagyon büszkék a lányaikra. Az ikrek mellett 22 esztendős nővérük, Edina is indult korábban két szépségversenyen, a Tőserdő szépe, valamint a Balaton szépe viadalon, s noha olyan helyezést nem ért el, mint fiatalabb testvérei, magassága miatt mégiscsak nagy esélye van a húgai által vágyott modellkarrierre.

Testvére, Pomázy Zsanett, aki ikerhúgával Adriennel indult a megmérettetéseken, arról mesélt, hogyan csöppentek a szépségiparba: – Az ikerszépségversenyen 2008-ban is szerencsét próbáltunk, ám akkor nem értünk el helyezést. Most én nem akartam indulni, a tesóm, Adrienn viszont igen. Tíz pár nevezett, a mezőny nem volt gyengébb, mint előzőleg, mi voltunk jóval felkészültebbek. A viadal előtt gyakoroltuk a színpadi mozgást, a koreográfiát. Jobban éreztem magam a bőrömben, a ruhám jobban tetszett, mint amit két évvel korábban viseltünk. Akkor abban hibáztunk, hogy nem viseltünk elég nőies estélyit, nem mutattuk meg az alakunkat. A legutóbbi viadalon sem viseltünk kihívó ruhát, viszont nőieset igen. A színe is élénkebb volt, 2008-ban fekete-fehér ruhában vonultunk fel, ezúttal feltűnőbb, citromsárga kollekcióban léptünk a zsűri elé. Anyu egyik ismerősét kértük meg, hogy varrjon fellépőruhát nekünk.

Amikor Zsanettet arról faggatom, a sikernek köszönhetően kaptak-e felkéréséket divatbemutatókra vagy egyéb fellépésekre, igennel felel. Fotózták őket esküvői ruhákban, fürdőruhában, de fodrászok is kérték őket modellnek egy hajshow rendezvényen, valamint hoszteszként is bemutatkoztak. Hozzáteszi, akadtak olyan lehetőségek is, amelyekkel nem éltek. Kolumbiába invitálták őket egy tévéműsorba – egyik hazai csatorna forgatja Dél-Ameri Amerikában az új műsorát, valamint a hazai, november végén indult valóságshow-ba, mindegyikre nemet mondtak. Előbbiben információik szerint férfiakat kellett volna elcsábítaniuk egy hotelben, ezt gyorsan elvetették, de a reality show sem nyerte el a tetszésüket. Ráadásul számukra nem volt egyértelmű, ha igent mondanak a felkérésre, azonnal bejutnak a luxusházikóba vagy meccselniük kell a bekerülésért.

– Nem akartunk bohócot csinálni magunkból. Komoly tárgyalásokig el sem jutottunk egyik csatornával sem, a testvéremmel éreztük, ezekben a produkciókban nem szeretnénk részt venni. A szüleink sem tapsoltak az ötletek hallatán anyukám azonnal ellenezte a dolgot, apukám anynyit mondott, pontosan tisztázni kell mindent. A villában – a zuhanyzóban – sok mindent meg kellett volna mutatni magunkból, amit nem akartunk. Továbbá a suliban halasztani kellett volna egy évet, ami megint nem tűnt jó megoldásnak.

Az ikrek szülővárosukban, Cegléden járnak egészségügyi szakközépiskolába, idén érettségiznek. Egy padban ülnek, ami nem volt mindig így, de a kora ősszel kezdődött tanévben újra egymás mellé kerültek. Azt mondják, ez a legjobb megoldás, hiszen tudnak segíteni egymásnak. Az osztálytársak mindegyike meg tudja őket különböztetni, ám a tanároknak ez nem megy. Az érettségi után szeretnének nyelvet tanulni – leginkább angolul – külföldön, valamint utazni, világot látni, idegen kultúrákat megismerni.

Zsanett – bár öt perccel később jött a világra – magasabb: 165 centiméter. Adrienn két centiméterrel kisebb, a mérleg mindkettejük esetén 50 kilogrammot mutat. Amit sajnálnak, hogy nem nőttek nagyobbra, ezért komoly modellkarrierre nem számíthatnak. 
Szerző: Horog László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!