Púder Nélkül

2011.01.07. 13:39

Óriási sminkbakit követett el Eva Longoria

Eva Longoria épp olyan ember, mint mi - ő is hibázhat. Nemrég például hatalmas sminkbakit követett el: rikító fehér foltokkal a szemei alatt jelent meg egy étteremben, január 4-én este.

Vas Népe

A celebek diktálják a divatot, ez kétségtelen: frizurájuk, sminkjük, ruhaválasztásuk általában tökéletes, akár az utcán kapják őket lencsevégre, akár a vörös szőnyegen. Eva Longoria vagy a  Született feleség sminkese azonban ezúttal csúnyán mellélőtt.

Valószínűleg a színésznő elmulasztott egy utolsó pillantást vetni arcára a tükörben, mielőtt egyik barátjával vacsorázni indult, különben biztosan nem lépett volna így az utcára.

Nem túlzás, ha a kép alapján azt feltételezzük, Eva Longoria elvesztette az ízlését, mikor szeme alá fehér krétához hasonló alapozót vagy korrektort kent, kísérteties tekintetet „varázsolva” ezzel magának. Elképzelhető, hogy a jól ismert technikával akarta eltüntetni a szeme alatti karikákat és ezért kent oda világosabb korrektort vagy alapozót, viszont azt nem élénk pirosítóval kellett volna párosítania, hiszen így még szembetűnőbb a baki. Az is lehet, hogy a sminktükör fényénél nem vette észre a kiugró különbséget, azonban a paparazzik fényképezőgépének vakuja elől semmi nem maradhat elrejtve.

 


Eva Longoria, aki általában a legjobb sminkekkel kápráztatja el rajongóit, ezúttal iszonyatosan nagy hibát követett  el: teljesen tönkretette fehér foltjaival a különben ízléses megjelenését. Valószínűleg új stylist-ra lesz szüksége, ha nem akar több ilyen kínos fotót – véli a  fashionfame.com.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!