Púder Nélkül

2011.01.20. 10:46

SzekérAnya blogja - Zizi és az Apacsutka

Senkit sem lepett meg, hogy Zizi nagyon korán kezdett gőgicsélni, és viszonylag hamar megérkeztek az első eredeti szavai is. Mivel intenzív nagycsaládi élet zajlik körülötte, nagy fiútesókkal, mamákkal, papákkal és rengeteg baráttal, teljesen természetesen kezeljük, hogy 17 hónaposan megpróbálja közvetíteni, amit már megtapasztalt.

SzekérAnya

Apika gyakran rágcsál almát és hagyja pihenni az almacsutkát a laptopja mellett. Talán ínségesebb időkre tartalékol. Zizi azonnal felfedezi az oda nem illő tárgyakat, igyekszik lecsapni. Így kapja első komoly megbízatását is, hogy elvigye a kukába. Persze anyai kontroll mellett, mert ugyan beledobja a szemetesbe,de számtalan egyéb csábító és izgalmas dolgot vesz ki belőle. Később már öntevékenyen sikongat, ha megint dolga akad.
 
Minap nappali-ellenőrzés közben Zizi elsétált egy elkószált almacsutka mellett, hanyagul rátekintett  - talán még sóhajtott is egy kicsit, hogy milyen nehéz a női sors -, és közölte: Apacsutka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!