Púder Nélkül

2011.02.14. 13:48

Esküvői ruha-divat 2011: gyönyörű költemények Vera Wangtól

Ha az összes eladósorban lévő nőt megkérdeznénk a világon, hogy melyik tervező által megálmodott esküvői ruhában szeretne az oltár elé vonulni, valószínűleg nyolcvan százalékuk Vera Wangot említené elsőként. A legismertebb esküvőiruha-tervező 2011-es kollekciójával ismét nők ezreit kápráztatta el.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Új kreációinak lágy vonalaival, finom anyagaival valamint trükkös megoldásaival ismét nők ezreit bilincselte le, kötelezte el termékei mellett. Egyre több stílus jelenik meg a palettáján, ilyenformán még több menyasszonynak jár kedvében a műkorcsolyázóból lett tervezőnő.

Exkluzív üzleteiben taláhatunk egészen rövid, városi esküvőhöz és modern felfogású hölgyhöz illő darabokat, de csipkés vagy gyönggyel díszített, uszályos ruhakölteményt is. Hatalmas választékánál csak kreativitása nagyobb az ázsai származású hölgynek: úgy tekeri, csavarja, hajtogatja az anyagokat, hogy a végeredmény majd' megszólal. A finom kézimunka természetesen a Vera Wang ruhák védjegye a kezdetek óta.

Az általa tervezett öltözetek hatására lassacskán teret hódít az a felfogás, miszerint nem kell az arákat - habcsók mintájára - tetőtől talpig tüllbe csomagolni ahhoz, hogy rájuk szegeződjön minden tekintet azon a csodálatos napon: mindössze meg kell találni a stílusukhoz és alkatukhoz legközelebb álló ruhát.

A tervezőnő legújabb üzlete London belvárosában nyílt, ahol minden arát legalább két stylist dong körül, hogy minden igényének eleget tehessenek, s így a számára legtökéletesebb öltözékben mondhassa ki a boldogító igent. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!