Púder Nélkül

2011.03.02. 15:55

Anyja lánya? Madonna és Lourdes feltűnést keltettek

Madonna és a popdívára egyre jobban hasonlító tinilánya, Lourdes Leon igazán egyedi öltözékben jelentek meg az Oscar-díj kiosztó utáni Vanity Fair partin vasárnap. Az 52 éves énekesnő egyből a figyelem középpontjába került csipkés aligruhájában.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Amikor első gyermeke megszületett, Madonna hangoztatta, hogy belőle nem lesz tipikus "sztár-gyerek". Valamit azonban elszámíthatott a popdíva, hiszen lánya tavaly a Quality címlapjáról nézett vissza ránk.

Lourdes nem csak édesanyja dokumentumfilmjében (Elmondok egy titkot) szerepelt, de Tel-Aviv-i koncertjén a tánckarba, illetve a stylist-ok közé is beférkőzött.

Lola (ahogy édesanyja nevezi) Material Girl névvel az amerikai Macy's áruházláncnak is tervezett már tiniruha-kollekciót, mindezt alig 13 éves korára. Az 52 esztendős sztármama azonban semmit nem bíz a véletlenre: lányával együtt jár az üzleti megbeszélésekre, így ilyenformán is megpróbálja a kezében tartani a gyeplőt. Elmondása szerint a gyermek már egész kicsi kora óta otthon van a divat terén, s náluk ő a "trendfelelős".

További részletek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!