Púder Nélkül

2011.03.24. 10:28

Hablaty a telefonban - Maya naplója

Nem vártam tovább, és három napi szűkölés után tárcsáztam. Pedig a randitelefon-szabály akkor is létezik, ha ez a cserben hagyott nőszemélyeknek nincs ínyükre.

Maya

Magyarán: az első hónapokban igenis a férfi kezdeményezi a hívásokat és a találkozókat. Ha ez nincs, akkor igaz a tétel, amit a Nem kellesz eléggé című film is taglalt: akire rá se csörög a pasi, az a nő nem kell eléggé... És kész. Nem azért nem hívja, mert elvesztette a számát, vagy mert túl sok a meló, esetleg családi tragédia történt. Ilyen helyzetben persze nem objektív az ember lánya, beszűkült tudatállapotba kerül és reménykedik. Én is így voltam, de a harmadik kicsöngésnél már megbántam, hogy nem bírtam taktikázni. Ha a negyedikre nem veszi fel, leteszem - gondoltam. Az ötödik után csüggedtem, de a hatodikra kapcsolt a hívás. 
- Szia, csak érdeklődöm, mi van veled... - mondtam. - Hát... semmi jó...  - mondta elhaló hangon. Rákérdeztem, mi a gond. És valami homályos hablatyot zúdított rám, amit utána még órákig bogoztam ki.
- Más időben, más helyen még talán összefutunk, de most szerintem nem fog menni  - mondta. Ezt is úgy húztam ki belőle. S hogy erre mit válaszoltam?

Üdv: Maya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!