Púder Nélkül

2011.03.02. 14:07

Pasik beetető trükkjei - Maya naplója

Az egyik legcsúnyább csapda, amibe a nőket becsalják a férfiak, a gyerekkel kapcsolatos utalások emlegetése. Ilyen volt ez a srác is, aki a majdani kisszoba közepén széttárta a karját, és azt mondta: majd egyszer másra is kellhet még ez a szoba... És huncutul mosolygott.

Maya

Persze beleképzeltem magam a lakásba, a pörgős fővárosi életbe, és rájöttem: szinte teljesen megvásárolt ezzel a kijelentéssel. Ahogy az a pasas is, évekkel később, aki még a kezemet is megkérte, és amikor arról volt szó, hogy milyen autóra váltsak, azt mondta: szép nagyra, hogy majd az egész család beleférjen.  
Na, hát az ilyen elhintett apróságokkal csalják tőrbe a nőket a férfiak, akik az erősebbik nem legveszélyesebb válfaját képviselik. Egyrészt, mert okosak, hiszen jól tudják, mit akar hallani a nő, másrészt mert gátlástalanok, hiszen nem félnek alkalmazni beetető trükkjeiket, akkor sem, ha előre tudják, hogy eszük ágában sincs gyerektémát feszegetni. Persze mindkettő mondhatta volna: ki sem ejtette száján a gyerek szót... De mint jól tudjuk, a ráutaló magatartás egyenértékű  a kimondott szóval. A gyerekszoba és a családi autó téma épp elég ahhoz, hogy a nő elköteleződjön... Üdv: Maya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!