Púder Nélkül

2011.03.15. 12:20

Szia cica! Van gazdád? - Flört, csajozós SMS-ekkel

Hol vannak azok a régi szép idők, amikor még galambok vitték a szerelmesek leveleit... Ma már nem bálokban, hanem SMS-ben folyik a flört, megmutatjuk hogyan!

Horváth Viktória

– „Küldök egy linket a szívemhez, ha te is küldesz a tiédhez.” Azt hiszem, ez volt az eddigi legbénább – mondta Márton Nikolett, amikor Zalaegerszeg egyik utcáján azért szólítottuk meg, mutassa meg, melyik volt élete legrosszabb csajozós SMS-e, amit kapott. – De az egyik barátnőm kapott egy olyat, hogy „Szia cica! Van gazdád?” Na, az még ezen is túltesz. A középiskolás lány szerint a mai fiúk sokszor bátortalanok, így többnyire a gyengébbik nemre marad a kezdeményezés, ám ha mégis az urak nyilatkoznak először, leginkább csak egy SMS-re telik tőlük.

– „Mentsd el a számomat és a névhez írd oda, a pasim.” Ez a legjobb szövegem, eddig még mindig bejött. Lehet, hogy a lány még előtte vonakodott, de ha ezt elküldöm neki biztosan visszaír – árulta el nekünk a keszthelyi Somogyi Bálint. A siker titka szerinte az, hogy egyszerre kedves és vicces, pici nagyképűség is van benne vagy inkább önbizalom. S ez tetszik a csajoknak. – Egyébként nem szoktam SMS-ben flörtölni, jobban szeretem élőben levenni a lányt a lábáról. De tudom, a lefekvés előtt küldött üzenetek gondoskodnak arról, hogy garantáltan rólam álmodjon a lány – tette hozzá cinkos mosollyal.

– Volt egy fiú, akivel régóta szemeztünk, nem ismertük egymást, de egy körben mozogtunk, közösek voltak az ismerőseink. Szerettem volna megismerkedni vele, de nem mertem kezdeményezni mások előtt. Aztán egyik nap kaptam egy üzenetet: nekem már megvan a számod, most mentsd el az enyémet is, mert szükséged lehet rá. Tudtam, hogy ő az, pedig mégcsak alá sem írta a nevét – mesélte a szintén megyeszékhelyi Hajas Ramóna.
 – Szerintem nagyon frappáns volt tőle ez az SMS. A giccses, csöpögős üzeneteket nem szeretem, de ez megdobogtatta a szívemet...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!