Púder Nélkül

2011.04.20. 13:29

Hajas László mániákus divatfaló

Hajas László mesterfodrászt mindenki megmosolyogja a reptéren, hogy jókora üres bőröndökkel utazik, de persze meg van rá az oka!

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Hajas László mániákus divatfaló: van, hogy egy este két-három divatbemutatóra is ellátogat. Az Tabu TV riportere ezúttal éppen a Creol Bar egyik divatshowján kérdezte szakmájáról.
"Muszáj követnem a divatot, hiszen ebből élek! A szakmámnak egy nagyon fontos része az, hogy hogyan figyelem meg a divattrendeket... Most is épp egy másik bemutatóról jöttem, ahol dolgoztunk, két hét múlva pedig mi tartunk majd bemutatót, úgyhogy próbáltam megfigyelni a kapcsolódási pontokat és találtam is nagyon sokat" - avatja be a tabutv.hu riporterét a mesterfodrász, aki a magánéletében is odafigyel a divatos öltözködésre.

"A feleségem is elegánsabb típus, a finomabb dolgokat szereti. Inkább egyet veszünk, de az legyen egy kicsit minőségibb, hogy azt utána sokáig tudja variálni és felvenni. Ő követi a divatot, mert szeret jól kinézni" - mondta el Hajas, aki persze maga is sokszor meglepi a családját különféle ajándékokkal, így akár ruhákkal, cipőkkel, táskákkal, kiegészítőkkel is.

"Nehezen bírom ki, hogy a feleségemet és a gyermekemet ne lepjem meg különféle ajándékokkal, ezért általában ha külföldre megyek ki, akkor üres a bőröndöm. Jó nagy üres táskákat viszek és mindenki megmosolyog emiatt, de aztán visszafelé tele lesz..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a sztárfodrász, aki volt, hogy annyi cuccal tért haza, hogy már a zoknijai sem fértek bele a bőröndbe a sok ajándéktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!