Púder Nélkül

2011.04.28. 06:46

Holdnaptár: április 28-május 4.

A Hold mindenkire hatással van, akkor is, ha nem hisz benne vagy észre sem veszi. S nem csak azért, mert éberebb tőle időnként. Mit várhatunk most? Április 28-án kitudódhat egy régi hazugság, amiről talán már meg is feledkeztünk. Nagyobb port kavarhat, mint gondoltuk volna. Nehéz helyzetbe kerülhetünk, de végül biztosan megoldódik.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Április 29. Ha nekünk, egy hozzátartozónknak vagy ismerősünknek egészségi problémája van, most olyan hírt közölnek, amely megnyugtat és felszabadít a korábbi nyomás és kétségek alól.

Április 30. Ez a pozitív érzések és az optimizmus időszaka. Szinte mindenkivel megtaláljuk a hangot, könnyedén elintézzük azokat az ügyeket, amik régóta húzódtak. Rendkívül elfogadóak, toleránsak vagyunk másokkal szemben.

Május 1. Érdemes ma mellőzni a fekete tea és kávé fogyasztását, mert a szokottnál könnyebben megfájdulhat a fejünk. Ne maradjunk otthon, sétáljunk, túrázzunk, vagy üljünk fel egy körhintára és pörögjünk felszabadultan körbe-körbe.

Május 2. Végre remek napra ébredünk, amikor úgy fest, minden klappolni fog. Ne üljünk délután otthon, menjünk el vásárolni, sétálni, esetleg üljünk be a moziba, és nézzünk meg egy jó filmet.

Május 3. Eredeti ötletekben nincs hiány, zseniális dolgokat találhatunk ki, de ne felejtsük el feljegyezni őket, mert pár nap múlva már biztosan nem fogunk emlékezni rájuk. A naptárt és a határidőnaplót már feltalálták!

Május 4. Úgy érezhetjük, kezd úrrá lenni rajtunk a zaklatottság érzése. Félünk, hogy nem tudjuk tartani a határidőket, esetleg egy rossz döntés miatt problémákba ütközünk vagy pluszmunkát kell vállalnunk. A szorongás ellen legjobb: tegyük meg, amit ma megtehetünk, ne halasszuk holnapra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!