Púder Nélkül

2011.04.13. 11:26

Karcsú lett Tolvai Renáta: gyorsan és sokat fogyott

Négy hét alatt 7 és fél kilótól szabadult meg Tolvai Renáta, mindenféle önsanyargatás és koplalás nélkül. Az énekeső nagyon büszke magára, hiszen világéletében fogyókúrázott, de ilyen pozitív változást még sosem ért el.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az idei tavaszt minden eddiginél kirobbanóbb formában várja, nem is beszélve arról, hogy közeledik a strandszezon, és fogyásának köszönhetően a vízpart mellett is magabiztosan vállalhatja majd csinos alakját.

Bevallása szerint, minden idők legkíméletesebb fogyókúrás időszakán van túl Tolvai Renáta, a Megasztár 5 győztese. Néhány hete még maga sem hitte, hogy képes lesz két ruhaméretet fogyni mindössze 4 hét alatt. Ráadásul még kedvenc ételeiről sem kellett lemondania egy zsírégető klubnak köszönhetően. Mint mondja, a Nagyváradon élő szülei eleinte aggodalommal fogadták fogyókúrája hírét, mert attól féltek, hogy Renáta koplalással akar a felesleges kilóktól megszabadulni. Később azonban megnyugodtak, mert látták, hogy lányuk egészségesen táplálkozik.

„Nagyon látványos változáson mentem keresztül az elmúlt 4 hét alatt, amelyet a környezetem is elismer. Szüleim mellett párom, Kállay-Saunder András is nagyon elégedett, az utóbbi időben több bókot kapok tőle, mint eddig valaha” - árulta el mosolyogva a csinos énekesnő, aki ráadásul amellett, hogy vonzóbbnak érzi magát kedvenc ruháiban, a zsírégető diétának köszönhetően még a komoly fizikai erőnlétet és az óriási állóképességet megkövetelő koncertezést is sokkal jobban bírja, mint korábban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!