Púder Nélkül

2011.04.19. 06:29

Kíméletesen kegyetlen: minden nőnek jár a masszázs

Sajgó vállaink, elgémberedett hátizmaink, recsegő- ropogó nyakunk az egész napos irodai vagy éppen fizikai munka után valósággal sikoltanak egy tettrekész masszőr kíméletesen kegyetlen kezei után.

Kálmánné Simon Rózsa

Mozgásszegény életmódunk, az egyoldalú fizikai megterhelés, a helytelen testtartás és a „természetesen” feszültségekkel teli mindennapjaink – jól tudjuk – nyomot hagynak a testünkön. De miért is várnánk addig a pontig, míg végül minden tagunk fáj, izmaink teljesen elmerevedtek, és kedvünket szegi a nyakunkba nyilalló sajgás? A masszázs az egyik legkellemesebb és minden káros mellékhatástól mentes módszer egészségünk, vitalitásunk visszaszerzésére, megerősítésére. Ha túlfeszített tempónk lehetővé teszi, feküdjünk akár csak egy fél órácskára a szakértő kezek alá: már egy nyakat-hátat-derekat megdolgozó részmasszázs is remekül fellazítja a stressz okozta, kemény izomcsomókat és letapadásokat. Ha rendszeresen átgyúratjuk magunkat, hamarosan észrevesszük, hogy a kezelés nemcsak fizikailag kedvező, de a lelki folyamatainknak is igen jót tesz: a lazább izmok lazább kedélyt eredményeznek.
Rengeteg érintéstípus közül választhatunk ma már: relaxációs, frissítő, gyógyító, cellulitiszt eltüntető, zsíroldó, nyirok-, thai, sőt mézes és kifejezetten szépítő fajtája is létezik.

Máthéné Ildikó speciális gyógyító és komolyabb bajokat megelőző masszázzsal kényezteti a hozzá fordulókat. A neves orvosoktól tanult maszszázsterapeuta azt javasolja, engedjük meg magunknak olykor a lazító, frissítő, egészségmegóvó hatású testkezelést. A szó szerint kézrátétellel gyógyítás, azaz a gyógymasszázs számos mozgásszervi panasz terhein is könnyít. Fokozza a vérkeringést és a nyirokáramlást, segíti a szövetekbe lerakódott salakanyagok feloldását, gyorsítja az anyagcserét, ezáltal méregtelenít. Ha nem meglévő testi kínjainkat kívánjuk orvosoltatni ezúton, hanem a felfrissülés teljes élményére vágyunk, érdemes halk zene és gyertyafény melletti teljes kezelést kérni, különleges, illatos olajokkal, kencékkel. Látványos eredményeket érhetünk el a kozmetikai ránctalanító dekoltázs- és arcmasszázsal is. Hetente egyszer ennyi kényeztetés minden nőnek jár!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!