Púder Nélkül

2011.04.12. 07:45

Szexi reklám Eva Longoria konyhájának

Szakácskönyvét dedikálja amerikai körútján Eva Longoria, a Született feleségek egyik szereplője. A siker érdekében mindent meg is tesz, az egyik talkshowban például igencsak mély dekoltázst mutatott a nézőknek.

Matolcsi Renáta

A rövidnadrágban és zakóban megjelent csinos színésznő nem vette észre, hogy kissé oldalt fordulva a vendégfotelben bizony belátni a felsőrésze alá. Ez még nem is lett volna akkora gond, csakhogy Eva melltartót sem vett fel a kiskabáthoz. Az amerikai és a világsajtót azonnal bejárta a kissé kínos jelenet, s ezt még az sem csillapította, hogy a CNN hírcsatornának őszintén vallott válásáról, másutt pedig bebizonyította, főzni is tud, nem csak írogat róla.

A teljes interjú Eva-val angol nyelven:

A szakácskönyv mindenesetre jól fogy, mindenhol nagy szeretettel fogadják őt a rajongók. Eva a kedvenc száz, saját és családi receptjét gyűjtötte össze, megtalálhatóak benne mexikói ételek texasi stílusban előadva, de Európában tett utazásainak gasztroélményei is visszaköszönnek a kötetben. Nem hiányozhatnak a színésznő privát történetei és fotói sem, bepillantást enged családi körébe és saját otthonába is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!