Púder Nélkül

2011.05.07. 05:39

A sportolópár már nagyon vágyik egy kisbabára

Közel két éve költöztek a királynék városába, hat éve pedig egymás szerelmesei. Kollár Zsolt a Veszprém FC focistája és Ábrahám Szilvia a Barabás KC beállója a Balaton-part csodálói és imádják a mediterrán vidékeket. Mindennapjaikról, esküvőről, nászútról távlati célokról beszélgettünk a sportolópárral.

Szausev Xénia

Kollár Zsolt és Ábrahám Szilvia még a Vasasban ismerték meg egymást hat évvel ezelőtt, egy a focistáknak és kézilabdásoknak szervezett bulin.
- Szerelem volt sokadig látásra - vallják a fiatalok, akiknek határozott véleményük, hogy nem okozott nehézséget, hogy párjuk is a sport szerelmese, éppen ellenkezőleg.

- Mindketten tudjuk, mivel jár ez az életmód és életstílus, így egyszerűbb tolerálni egymásnak az ezzel járó feszes, előre tervezett mindennapjait. Sokkal bonyolultabb lenne olyasvalakivel összekötni életünket, aki nem ezt az életet éli, akinek erről, a sportolók életéről fogalma sincs - meséli Szilvi.
 Második éve élnek Veszprémben, a Balaton szerelmesei mindketten. Amikor szabad idejük van vagy a parton kapcsolódnak ki, akár egy séta erejéig, vagy utaznak a fővárosba, hogy a családdal, a szeretteikkel töltsék az időt.

 



- Minden nyugodt pillanatnak tudunk örülni, hiszen az edzések, felkészülések és meccsek is igen próbára tesznek minket.
 Nyáron nagy próbatétel vár rájuk, bár Szilvi nem szívesen árulja el, de másik városba igazol Veszprémből. Kihívásnak érzik kapcsolatuk szempontjából is a két Balaton-parti város közti ingázást, de egyikőjük sem fél a feladattól, úgy érzik szerelmüknek, semmi sem szabhat gátat.
- A távolság ma már leküzdhető - vélik, bár Zsolt szeretne Veszprémben maradni.

- Halad a bajnokság, így most különösen számítunk egymásra, mindkettőnket új helyzet elé állít a sors, amit megoldunk. A sportolók élete már csak ilyen - összegzi Zsolt, s elmondja, nagyon tudnak örülni annak, amikor a szabad hétvégéken közösen főznek kedvesével. Egy valamire azonban mindketten vágynak már.
 - Családcentrikusak vagyunk, mindkettőnknek van testvére, mi is vágyunk már kisbabára - meséli Szilvi, hozzáfűzvén, "igaz, még az esküvőre se volt időnk, több éve halogatjuk".

- Hol egy költözés, ami most pár hónap múlva ismét felbolygatja életünket, hol pedig más valami szólt közbe. Így ha idén sikerül összehoznunk a lagzit, csak szűk családi körben fogunk ünnepelni - meséli Szilvi, akitől megtudjuk, azért minden évben mennek nászútra, azzal a feltétellel, hogy külföldön és mediterrán tengerparton legyen a vakáció helyszíne.

 



 - Egyikőnk sem szereti a telet, ezért is kötjük feltételhez az esetleges nyaralásokat. Idén Olaszországba megyünk barátokkal, de kettesben töltött hétvégékre is nagyon vágyunk - reagált Zsolt.

 A hat év alatt sikerült egymáshoz csiszolódniuk, így kérdésünkre (mi a másik félben a legelviselhetetlenebb?) nem tudtak válaszolni. Szilvi, aki tűzről pattantként jellemzi saját magát, szerencsés helyzetben van, mondja, hiszen párja nyugodt természetével sokat segít neki.
- Igyekszünk egymás bogarait elviselni, bár nem hiszem, hogy ha tökéletesek lennénk, sokkal jobb lenne nekünk- véli Zsolt, akinek hosszútávú céljai között szerepel az edzősködés, gyerekekkel szeretne foglalkozni és így tudását átadni a jövő nemzedékének. Szilvi gyógymasszőrként képzeli el magát (de csakis az élsport után) és mindkettőjük régen dédelgetett álma, egy saját kávézó üzemeltetése.

 

 

Határtalannak érzik szerelmüket

Nyáron nagy próbatétel vár a fiatalok párra,  új helyzet elé állítja őket a sors, így különösen számítunk egymásra. Ábrahám  Szilvi nem szívesen árulja el, de másik városba igazol Veszprémből. Kihívásnak érzik kapcsolatuk szempontjából is a két Balaton-parti város közti ingázást, de egyikőjük sem fél a feladattól, úgy érzik szerelmüknek, semmi sem szabhat gátat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!