Púder Nélkül

2011.05.31. 05:22

Bálizs Anett bikini párti - Miben hódítsunk mi a strandon?

Bálizs Anett, a Jóban-rosszban sorozatszínésze, ha fürdőruháról van szó, a bikinit részesíti előnyben. Jagasics V. Csonka Hedvig, a Sugarbird vezető divattervezője azonban a bikini mellett a csinos egyrészes fürdőruhákat is ajánlja.

Matolcsi Renáta

- Bikini párti vagyok, csak két részes fürdőruha jöhet nálam szóba. Ezekből is legjobban azokat kedvelem, aminek háromszög alakú a felső része. Nem követem megszállottan a trendeket a fürdőruhák terén sem. Általában ami megtetszik, azt megveszem, de nem szoktam minden szezon előtt rögtön a boltba rohanni, hogy beszerezzek egy új darabot – mondta a tökéletes alakkal megáldott Anett.


De vajon milyen fürdőruhát válasszunk idén, ha divatosak szeretnénk lenni a strandon?

- A magyarok soha nem az aktuális trendet hordják. Nem nagyon mernek újítani, a klasszikus háromszög alakú virágos bikini a legfőbb kedvenc – mondja Jagasics V. Csonka Hedvig, a Sugarbird vezető divattervezője megerősítve ezzel például Anett ízlését.

Hédi elmondta azt is, egyik legnagyobb szívfájdalma, hogy a magyarok nem hordanak egyrészes fürdőruhát, pedig az most nagy divat. Vagy ha hordanak, azt is csak az ötven feletti hölgyek, mert ők úgy gondolják, ez a fazon való a korukhoz. Pedig a fiatalabbak is választhatnak magunknak csinos darabokat.

- Főleg a magasított derekú, Marilyn Monroe stílusú bugyis változat a trendi. Ezen a nyáron rengeteg húzás van a fürdőruhákon és az úgynevezett nude, azaz a natúr színek divatosak. A színek összességében is letisztultak, nincsenek nagyon élénk megoldások, strasszok. Továbbra is divat a pánt nélküli melltartó, a kiegészítőket tekintve pedig a muszlin és a csipke, illetve a szexi farmer sort – tette hozzá a divattervező.


Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!