Púder Nélkül

2011.05.18. 13:05

Drága kéj: folytatódik a magyar luxusprostituált igaz története

Szofi, a magyar luxusprostituált rejtett, gátlástalan, perverz, vággyal teli világáról mesélt Szalai Vivien első könyvében.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A szerkesztő, oknyomozó újságíró igaz történet alapján írt regényével bepillantást engedett a luxusprostituáltak titkos világába. A Hamis gyönyör folytatásában Szofi történetein keresztül lelepleződik, hova járnak napjainkban Dubai helyett a prostituáltak, miként működnek hazánkban az őket áruba bocsájtó ügynökségek, megnyílnak a Madame-ok noteszei.

Dubai után ma már Tel Aviv, Párizs és London a magyar luxusprostituáltak leggyakoribb célpontja. Három escort ügynökség közvetíti a szebbnél szebb, szexuális játékszerré váló lányokat. Szofi, hazánk legkeresettebb ezer eurós bombázója újabb titkokba avatta be Szalai Vivien szerkesztőt. A Drága kéj még közelebb engedi az olvasót ennek a perverz, beteg, hétköznapi ember számára szinte felfoghatatlan világ működéséhez, olyan titkok derülnek ki, amelyekről eddig álmodni sem mertek az olvasók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!