Púder Nélkül

2011.05.06. 09:34

Szexi fotó: Király Viktor modellekkel pózolt

Király Viktorról nemrég szexi fotósorozat készült, az énekes annyira elégedett volt a végeredménnyel, hogy bevallotta, a jövőben szívesen vállalna további modellmunkákat is.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Megasztár győztes azonban csak egy kis időre hanyagolta az éneklést: a magyar zenetévé új műsorában, Az Ügynökség című doku-reality-ben szerepelt. A külföldi karrierlehetőségért küzdő versenyző modelleknek ugyanis legújabb próbatételükön Király Viktorral kellett pózolniuk. Az énekes számára nem jelentett újdonságot a feladat, hiszen korábban modellként is dolgozott. A közös munkából most különleges, szexi fotók születtek.

- Nem szeretem az olyan fotókat, amelyek túl sokat mutatnak, ezért inkább a diszkrét erotikát választottuk. A képek nagyon elegánsak lettek, elégedett vagyok a végeredménnyel. Izgultam a munka előtt, annak ellenére, hogy nem jelentett teljes újdonságot számomra. Amikor Amerikából hazajöttünk Magyarországra sok divatbemutatón és fotózáson vettem részt. Mostanában újra kaptam felkéréseket, aminek nagyon örülök, mert szívesen folytatnám a modellkedést – mondta Viktor.

- A műsor teljen magyar ötlet, egy hazai modellügynökség munkáját mutatja be, és azt, hogyan lesz egy teljesen kezdőből profi – mondta el lapunknak Haberland Attila, az Ügynökség producere. – Sok fiatal szeretne ezzel foglalkozni, ám ahhoz, hogy valaki sikereket érjen el, elsősorban jó adottságok kellenek. Ilyen például a magasság, az arányos testalkat, és hogy a trendnek megfelelő arca legyen. A legideálisabb, ha valaki nagyon fiatalon kezd, úgy 14 éves kora körül, de 20 évesen is lehet valakiből keresett modell. Ha pedig egy jó ügynökséghez kerül, akár a világ bármely pontján munkát kaphat. A nézők most egy ilyen hazai ügynökség életébe kukkanthatnak be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!