Púder Nélkül

2011.05.13. 14:41

Szinetár Dóra nem lehet féltékeny Bereczki Zolira Peller Mariann miatt

Peller Mariann még nem énekesnő és szerinte igazából sosem lesz az, de azért a Nagy duettben intenzíven ráállt a dologra. A műsorban Bereczki Zolival együtt versengenek az énekelni tudó és kevésbé tudó celebek között, a közös munka pedig láthatóan igen eredményes.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

"Most nagyon élvezem ezt az új kihívást! Bereczki Zoli a párom a játékban, Ő egyébként a nővérem munkatársa, úgyhogy az Operett színházban találkoztunk már egy-egy premier bulin egy kicsit oldottabb hangulatban. Eleve jól indult a kapcsolat, mert éreztük, hogy megvan a közös hang, a nővérem pedig már felkészített arra, hogy Zoli egy maximalista hajcsár típus, de közben kreatív"- meséli a tabutv.hu riporterének a műsorvezető.

"Az elején még hagytam, hogy vezessen, de az utóbbi időben már nagyon jókat vitatkozunk, ami viszi előre a kapcsolatot" - magyarázza Mariann, aki egyedül amiatt aggódott, hogy Bereczki Zoli szerelme, Szinetár Dóra mit fog szólni a közös munkához. "Megkérdeztem tőle, hogy a Dóri mit fog szólni ahhoz, hogy az egyik szám végén gyakorlatilag magamra rántom... Ő meg csak legyintett, ugyanis a párja az egész Rómeó és Júliát végigsmárolja a színpadon a Dolhaival!" - nevet fel a riportban Peller Mariann.

A műsorvezető egyébként rendkívül jó kapcsolatba került alkalmi játékostársának párjával. "A Dóri a legjobb fej a világon és nagyon jó feleség! Az első alkalommal amikor találkoztunk, megadta a számát és mondta, hogy bármiben tud segíteni, nyugodtan hívjam fel. Azt mondta, hogy még akkor is rácsöröghetek, ha már nem tudom elviselni a Zolit" - emlékszik vissza a videóban Mariann, aki Bereczki Zoli rossz tulajdonságairól is vallott a beszélgetés alatt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!