Púder Nélkül

2011.06.02. 11:29

Alekosz két nővel nyaral, aztán haknizik

- Nagy fordulatot vett az életem, nem tudom, mi vár rám a jövőben. Fogalmam sincs, hogyan alakul a sorsom, ugyanis nem kész tervekkel mentem be a villába - nyilatkozta portálunknak féléves önként vállalt száműzetése után Alekosz, a Való világ 4 nyertese.

Matolcsi Renáta

Az egyik kereskedelmi csatornán naponta átlag kétmillió néző hónapokig követte figyelemmel, hogyan él a félig görög származású Alekosz és több társa összezárva egy villába. Miután megnyerte a játékot, s vele együtt a temérdek pénzt, lakást és autót, nem vágyott másra, mint hogy élete párját is megtalálja. A neki szánt - múlt vasárnap véget ért - társkereső műsorban hosszú lamentálás után a 19 éves Veronikát választotta, ám elkotyogta, az egyik nyereményútra nem őt, hanem korábbi szerelmét, Tündét viszi majd el.

- Veronikával Kos szigetére utazom, már ha eljön velem, az úti célt én választottam ki, hétfőn indulunk. Amikor visszatértem, átveszem a nyereménylakásom kulcsát, majd az autót is, már alig várom. Hogy a jövőben mit fogok csinálni, azt még nem tudom, ám rengeteg felkérést kaptam, igyekszem mindnek eleget tenni. A többiekhez hasonlóan diszkókban is haknizok majd - tette hozzá Alekosz, aki azt is elárulta, millióiból először egy terepasztalt vesz, mert nagyon szereti a vasútmodelleket.

S, hogy jó hír vagy sem, a tervek szerint a Fókusz stábja elkíséri nyaralására Alekoszt, és megörökítik a VV4 nyertesének minden programját és aranyköpését. Feltéve, ha lesz párja...

Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!