Púder Nélkül

2011.06.03. 13:26

Falusi Mariann nőiessége Árpa Attila férfiassága mellett teljesedett ki

Talpig amerikai zászlóban, oldalán a média egyik legjóképűbb „macsójával” Falusi Mariann a tévénézők széles nagyközönsége elé tárta kivételes művészi tehetségének újabb szegmensét és egycsapásra kitágította, sőt talán meg is változtatta a jópofa „pa-dö-dös” lányról alkotott képünket. Nagy hang, művészi erő és érzelmek – ezt kaptuk tőle a Nagy Duett-ben hétről – hétre, remélhetőleg nem egyszer, s mindenkorra.

Osváth Sarolta

- Különleges lehetőséget nyújtott számomra ez a TV-műsor, mert kivételesen arra kértek fel, amihez értek. Erősen inspirált az is, hogy kvázi segítőként vettem részt a partnerem mellett, és az volt a feladat, hogy megmutassuk, belőle hogyan lehet a legjobbat kihozni. 
Már az első személyes találkozásunkkor kiderült, hogy Árpa Attilával nagyon egymásra találtunk. Korábban közvetlenül nem ismertük egymást, nem voltak különösebb érzelmeim vagy előítéleteim vele kapcsolatban, amikor megtudtam, hogy ő lesz a partnerem. Persze, olvastam a róla szóló bulvár híreket, de semmi több – vallotta be Mariann.

Már az első találkozás rendhagyónak bizonyult. „Lepjük meg Attilát” címszó alatt Mariann váratlanul megérkezett a tévé-stábbal, de néhány perc múlva, ahogy arról kezdtek beszélgetni, milyen számokat énekeljenek, szinte el is felejtkeztek a kamerákról.

- Meglepett, és nagyon jó érzés volt, hogy Attila milyen energiákat képes mozgósítani és milyen sokrétűen gondolkodik. A kezdettől fogva meglévő szimpátia kivételes harmóniát teremtett köztünk, a közös munkában. Együtt és egyformán gondolkodtunk egész végig, a próbákon, a felvételeken, de azt hiszem, ez látszott is. Nagyon élveztem, mert miközben arra törekedtünk, hogy újabb és újabb dolgok derüljenek ki róla, Attila személye a közönség szemében metamorfózison ment keresztül:  a „macsó nagy arcból” szerethető, nagyon is emberi figurává vált.

Falusi Mariann, a Pa-dö-dö polgárpukkasztó, rövidnadrágos, óriáspólós duci popénekese az egész országot rádöbbentette, milyen felszínes tud lenni az a kép, ami egy-egy sztárról a médiában kialakul. Bár az énekesnő rajongótábora régóta tudja, hogy Falusi Mariann klasszikus éneklést tanult, a Ki Mit tud?-ot a jazz-műfajban nyerte meg és az utóbbi években rendszeres önálló estjeivel, különböző zenei stílusokat és igényes műfajokat megszólaltató koncertjeivel fergeteges sikereket ér el. Miközben egy percre sem távolodik el a Pa-dö-dö világától, a látványos, show-elemekkel tarkított pop-rocktól, amelyben nagyon is nívós éneklés és zenélés folyik.

Partnerével, Lang Györgyivel eddig 24 lemezt tudhatnak maguk mögött, ami ugyancsak komoly teljesítmény. Most éppen egy új gyerek-lemezzel készültek el. Nem véletlen az sem, hogy rajongótáboruk nem csappant az elmúlt években, tömegek várják a koncertjeiket, amelyeken a playback ismeretlen fogalom  

- Eléggé szívenütött, hogy sokakat meglepett, milyen jól énekelek, de rájöttem, pozitívum ez is, hiszen ha valaki eddig nem tudta, mostantól legalább tudja és talán tetszik is neki.

Mariann pozitívan fogja fel azt is, hogy a Nagy Duettben el kellett búcsúzniuk a nézőktől Árpa Attilával.

- Ez egy játék, amelyet élveztünk és eddig tartott - hangsúlyozta.  Jó műsor volt, megmutathattam egy másik oldalamat is, sőt, a visszajelzések arról tanúskodnak, hogy sokakat megérintett a közös produkciónk. Már gondolkodunk a folytatáson, s ez bármi lehet, Attila nagyon kreatív, zenét is írt már.

Mariann lubickol az újfajta népszerűségben, ami nemcsak a Nagy Duettben nyújtott produkciónak szól. Jól érzi magát a bőrében és az egyre nőiesebb ruhákban, amiket újabban visel.
- Egy zsírégető klub segítségével összesen 28 kilót fogytam, és ez nemcsak az egészségemnek, a testemnek, hanem a lelkemnek is nagyon jót tesz. Attila férfiassága mellett a nőiességem kiteljesedhetett, másképp nézek magamra és ez a kisugárzás hat másokra is - újságolta.
- Boldogan nyugtázom ez elismerő pillantásokat és élvezem a magas sarkú cipőket, a sminket, a csajos ruhákat. (A műsorban látható kosztümöket – egy lila kivételével  - Mariann tervezte magának – a szerk.) -  Most jöttem rá, milyen nagy a férfiak felelőssége: ha nőként néznek ránk, képesek vagyunk igazi nőként viselkedni.  

Szerző: Osváth Sarolta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!