Púder Nélkül

2011.06.27. 11:57

Kiderült, Adrenalin nős - Maya naplója

Szóval kiderült, hogy nős. Csak ennyit mondott barátnőm, miután elmeséltem neki az ominózus beszélgetésemet Adrenalinnal.

Maya

Nem nagyon emlékszem, milyen tanácsokat kaptam abban az időben. Ez az emlékezetkiesés véleményem szerint annak az állapotnak köszönhető, amelybe akkoriban kerültem. Túléltem. Minden perc, minden nap arról szólt, hogy legyen már vége. És amikor találkoztam vele, a nős férfival, minden témát megpendítettünk, aminek semmi köze nem volt az ő családjához. Igen, családjához, ugyanis a „Feleségem van” kijelentés után nem sokkal kiderült, hogy tartozik még egy vallomással: „Van egy kislányunk is”. Talán egy hónapig ment ez így, mire felfogtam ezt az egészet, és kislányos agyamban megfogalmazódott a felismerés: ez a pali nem kiutat keres egy zátonyra futott házasságból, nem a következő (az igazi) feleségét keresi, hanem a megkönnyebbülést. Akinek elmondhatja minden bánatát, aki támogatja, akiért rajonghat, akire gondolhat, akivel dicsekedhet. Ám végre rászántam magam, hogy megkérdezzem: – És mit mondasz otthon, ha találkozol velem? Mit felelt Adrenalin a kérdésemre?
Üdv: Maja 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!