Púder Nélkül

2011.06.02. 05:04

Magyarország álompasijának választották

Nagyot fordult a világ fél év alatt Vastag Csabával, az X-Faktor veszprémi győztesével. A tehetségkutató műsor ismertséget hozott számára, meghívások százainak igyekszik eleget tenni. A napokban Magyarország legvonzóbb pasijának választották, s hamarosan egy önálló albummal is jelentkezik.

Matolcsi Renáta

Vastag Csaba csütörtök este öccsével lép fel Veszprémben. Régóta Budapesten él, nagyon szereti a fővárost, de Veszprémbe hazajön a családhoz, ismerősökhöz


- Mindig jókedvűnek, mosolygósnak látom. De őszintén: hogy érzi magát?

- Jól vagyok, minden a legnagyobb rendben. Most nap, mint nap egy stúdióban dolgozom a lemezemen, jó idő van. Mi baj lehetne?

- Hogyan telik egy napja, milyen feladatai, megkeresései vannak?

- A napjaim nem igen változtak a műsor óta. Fellépésekre járok, próbálok eljutni minden interjúra. Emellett a saját lemezem is dolgozom, igazából ez az, ami átvette a prioritást az életemben.

- Mikorra várható az album megjelenése és milyen dalok lesznek rajta?

- Ha vicces szeretnék lenni, akkor az a jó szó: hamarosan. A lemezen megpróbálom bemutatni azt a sokrétűséget, amit a műsorban is próbáltam a közönség felé sugározni. Azt szeretném, hogy ha egy család épp utazik valahova, és beteszik a lemezt a kocsiban, akkor minden tagja találjon rajta egy olyan dalt, amit szeret.

- Mennyi ideje van a magánéletére, szülei meglátogatására Veszprémben?

- Hiszem, hogy mindenki arra szakít időt, amire szeretne, én próbálom a két életemet összehangolni. Ha képletesen akarok fogalmazni, azt mondanám, a magánéletem és a karrierem egymás mellett fut, két vágányon, és rengeteg a találkozási pont. De nem könnyű, ezt nem tagadom.

- Talán azért is, mert már nem Veszprémben, hanem a fővárosban él.

- Így van, már elég régóta Budapesten élek, és nagyon szeretem ezt a várost. De Veszprém az más, oda hazajárok. Szeretek otthon lenni, megnyugodni.

- S mit szólt ahhoz, hogy minap egy szavazáson hazánk legvonzóbb pasijának szavazták meg? Tesz valamit azért, hogy mindig jól nézzen ki?

- Ez a díj nagyon meghatott. Már a jelölés is nagy megtiszteltetés volt a számomra, a győzelem pedig minden várakozásomat felülmúlta. A legjobban mégis annak örülök, hogy a díjat a közönség szavazta meg nekem, és ezzel egy örömteli visszajelzést is kaptam, hogy jó úton haladok, és szeretik, amit csinálok. Amúgy esküszöm, nem vagyok egy piperkőc alkat, aki reggel órákat tölt a tükör előtt. Van egy szalon, ahol minden ilyen irányú dologban segítenek, de ezen kívül az étkezésemre figyelek oda jobban. Szerencsére, az egyik zsírégető klub minden nap „elém teszi” a reggelit, ebédet, vacsorát, így nem kell nasi után nyúlnom az autópályán.

- S a sok munka, rohanás után mivel kapcsolódik ki?

- A zenehallgatás nekem mindig egyfajta relaxáció is. Hallgatom a zenéket, inspirálódok, és próbálok alkotni. Ez az ami megnyugtat, és ki is kapcsol.

Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!