Púder Nélkül

2011.06.18. 05:51

Minden jóslat bejött Vágó Pirosnak

Mosolyog a rádió mikrofonja mögött – nem látom, mégis így képzelem el őt. Vágó Piros, a Class FM műsorvezetője mindig vidámnak tűnik, mintha örök vigyor lenne az arcán.

Matolcsi Renáta

- Alapvetően igen, ilyen vagyok, bár nekem is, mint bárki másnak, akadnak rettentően rossz napjaim, akkor igyekszem uralkodni magamon.  Vannak extra jó napok, és van, amikor jobb, ha senki nem kerül a szemem elé. Csak a munka segít ilyenkor. Kizökkenek a saját problémáimból, amikor a hallgatókkal beszélek, vagy a honlapon, közösségi portálon kommunikálok velük – mondja most is barátságosan, így nehéz neki elhinnem, hogy a végletek embere. Hozzáteszi, ha az életében útmutatásra vágyik, időnként előveszi mandala kártyacsomagját, és húz egy lapot.

- A felfedezés fázisában vagyok az ezotériát illetően. Hét-nyolc éve elmentem egy jósnőhöz, s szépen lassan azon kaptam magam, hogy minden bejött, amit mondott. Rájöttem, hogy egy nagy rendszer része vagyok, minden összefügg mindennel. Érdekes, hogy ha húzok egy lapot arra az adott napra, amit mutat, valahogy mindig belepasszol az életembe. Ez egy személyes dolog, a családtagjaimra nem erőltetem rá. A férjemet érdekli, de nem igazán foglalkozik vele, édesanyám viszont teljesen elveti, így vele ilyesmiről ritkán beszélgetek.

Pirosnak azonban nem sok ideje van jósolgatni, naponta vezet műsort délutánonként a Class Fm-en, és csak este hat után ér haza, ilyenkor általában hideg vacsorát készít a családjának.
- A kisfiam lassan hároméves lesz, de az asztalnál még nehezen tud sokáig megmaradni, úgyhogy a közös vacsora kicsit túlzás - nevet a műsorvezető. - Hét közben a vacsora és a fürdetés után következik a meseolvasás, utána pedig kezdődik a harmadik műszak a háztartási munkával. A hétvégékre mindig kitalálunk valami jó kis családi programot, mert Zalán nagyon igényli a jelenlétünket. 

Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!