Púder Nélkül

2011.06.01. 15:42

Pasik kalandjai: SP kemény legény, Fluor fél

A VIVA Comet legjobb férfi előadói, Fluor Tomi, Király Viktor, Puskás Peti, SP és Varga Viktor egy kalandparkban, gumiabroncsokon átkúszva, köteleken lógva, mászva bizonyították be, hogy nemcsak a zenei életben, hanem egy rendhagyó kiképzésen is megállják a helyüket.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Puskás Peti hatalmas tó fölött csúszkált, SP kötélről kötélre kapaszkodva haladt át az akadálypályán, Király Viktor a fémhordókból álló alagúton kúszott át villámgyorsan, Fluor fapallókon ugrált keresztül, Varga Viktor pedig ujjnyi vékony köteleken egyensúlyozott. Aggodalomra azonban semmi ok, az énekesek nem álltak be egy vándorcirkusz társulatába, csupán Tordason fújták ki magukat, és lazítottak egyet a közelgő díjátadó előtt.

Hazánk kedvenc előadói úgy döntöttek, pár órára hátat fordítanak a kemény felkészülésnek illetve a díjátadóval járó izgalmaknak, és egy jókedvű csapatépítőn próbálják ki magukat. A vidám akadályversenyen a fiúk teljesen felszabadultak és lelkesen versengtek egymással. Fluornak azonban nemcsak csapattársaival, hanem saját félelmeivel is szembe kellett néznie, a magasban ugyanis kiderült, a magabiztos énekes bizony tériszonnyal küzd.
„Mindannyian élveztük a csapatépítést és tényleg új oldalukról ismertem meg a srácokat. Király Viktor és Peti igazán bevállalósak voltak, Varga Viktor pedig elképesztő technikával teljesítette a pályákat. Tomi pedig hát, a végén rajta kifogott a magasság – mesélte SP, aki szintén remekül teljesített a kalandparkban.

„Sajnos, nem tudtam leküzdeni tériszonyomat, így amíg a többiek a magasban lógtak, én a gyerekpályát teljesítettem”- tette hozzá nevetve Fluor, aki reméli, rajongói kitartanak mellette, és továbbra is szavaznak rá a díjátadóig. A tériszonnyal Puskás Petinek is meggyűlt már a baja, ám a belevaló énekes pár méterrel a föld fölött még biztonságban érzi magát, sőt, igazi akrobataként csúszott át egyik partról a másikra egy hatalmas tó fölött.
„Remekül éreztem magam, jót mókáztunk a fiúkkal” – mesélte Peti. „Annak külön örülök, hogy gond nélkül teljesíteni tudtam az akadálypályákat, hiszen a nagy magasságtól én is irtózom. Egyszer majdnem bevállaltam egy bungee jumping-ot, de miután húsz percig lenézni is alig-alig mertem, inkább feladtam az egészet.

A sikeres feltöltődés pedig épp kapóra jött, hiszen a június 10-i VIVA Comet díjátadóig még rengeteg munka vár a férfi előadók legjobbjaira. SP, Király Viktor, Fluor és Varga Viktor is különleges fellépéssel készül a nagyszabású gálára, ahol Lola, Tóth Gabi és a Children of Distance is megtáncoltatja majd a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!