Púder Nélkül

2011.06.26. 05:09

Tökéletes alakját a sportnak köszönheti a csinos rádiós

Kiss Orsolya évekig szerkesztett és vezetett műsort a Viva tv-ben, jó ideje pedig a Class Fm-en hallhatjuk a hangját. Azt azonban kevesen tudják róla, hogy aerobik órákat tart és személyi edzőként is dolgozik.

Matolcsi Renáta

- Így igaz, az egyik fővárosi wellness központban tartok aerobik órákat és személyi edzést. Jó érzés adni és segíteni, látni, hogy valaki egyre magabiztosabb lesz, és jól érzi magát a bőrében– mondja műsorvezető, aki a napokban ünnepelte 31. születésnapját.

Orsi aerobik és tae-bo edzői továbbá personal trainer szakon végzett, majd a Magyar Táncművészeti Főiskolán és a Szegedi Tudományegyetemen szerzett diplomát. Meséli, a sport régóta jelen van az életében, korábban műkorcsolyázó volt. Az egészséges életmód híve, szívesen ad tanácsokat táplálkozással és testedzéssel kapcsolatban. Mindemellett a rádióban is nagyon jól érzi magát, s bár az egyetemen elektronikus szakirányon végzett, azért az induláskor a technikai alapokat - a diákévek óta eltelt idő miatt - újra kellett tanulnia. Mára a vágás, és a hangkeverés is jól megy, ám fő feladata a szerkesztés és a műsorvezetés. A Class Magyarok a saját műsora, nagyon szereti, hogy a benne szereplő előadók a zenei stílusok széles skáláját képviselik, játszhatja dalaikat, interjút készíthet velük. Emellett szerkeszti a Class 40 slágerlistát, amit Kovács Áronnal együtt is vezet.

Nemsokára azonban egy rövid szabadságra megy, párjával, a zenész Skrapits Erikkel és a fiú családjával elutazik Horvátországba.
- Nagyon jó érzés a tenger morajlására ébredni, egy pálmafa alatt reggelizni. Szeretem a halat és a rákot, ezeket biztos, hogy most sem hagyom majd ki – mondja Orsi, aki három és fél éve él együtt nagy boldogságban a nála majd’ tíz évvel fiatalabb párjával.
– Erik mondhatni háromlaki életet él, Szentpéterfán lakik, Szombathelyre jár egyetemre, most kezdi majd a mesterképzést, Budapesten többnyire csak péntektől vasárnapig van, akkor is sok a fellépése. Így az együttélés klasszikus formáját nem valósítjuk meg, de nagyon jól megvagyunk és szeretjük egymást – tette hozzá most is mosolygós, vidám stílusában Orsi.

Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!