Púder Nélkül

2011.06.01. 14:22

VV Anikót modellek öltöztetik

A hazánk szépségeit felvonultató Sugarbird divatmárka felfigyelt a Való Világ fekete démonjára, és megkereste őt egy visszautasíthatatlan ajánlattal. A márka arcai: Horváth Éva, Zimány Linda, Dukai Regina, Bódi Sylvi, és Debreczeni Zita saját kreációjába öltöztette Anikót.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Nádai Anikó alakjával és kisugárzásával elbűvölte hazánk legszebb modelljeit is. Jagasics V. Csonka Hedvig, vezető divattervező és a Covergirls úgy döntött, hogy szívesen látnák az ex-villalakót saját kreációjukban.

„Már régen felfigyeltünk a VV rosszkislányára és kiesése után rögtön meg is kerestük őt az ajánlatunkkal. Szinte azonnal kiderült, hogy jól döntöttünk, hiszen a CKM-JOY gála után az egyik internetes portálon, az olvasók őt választották a legjobban öltözött sztárnak.– mesélte a divattervező. „A parti előtt Anikó saját maga választotta ki a ruháját, amely Debreczeni Zita legújabb kollekciójának egyik darabja.”

Azóta, hogy a lány kijött a villából, teljesen megváltozott az élete. Soha nem hitte volna, hogy korábbi példaképeivel együtt szerepelhet majd az újságok hasábjain.

„Óriási megtiszteltetés, hogy a sztártervezők gondoltak rám. Mindig csodáltam a lányokat, számomra ők testesítik meg az igazi nőt. Régi álmom vált valóra azzal, hogy találkozhattam és együtt bulizhattam velük, ráadásul még a ruháikat is viselhetem. Mindannyian nagyon kedvesen fogadtak, Zitával találtam meg leghamarabb a közös hangot. Talán nem véletlen, hogy az ő kollekciójának egyik darabjában érkeztem a partira. Az ő stílusa áll hozzám a legközelebb - mesélt Anikó élményeiről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!