Púder Nélkül

2011.06.23. 06:29

Zséda és Micimackó

A gyerekek és a felnőttek egyik kedvenc figurája, Micimackó hamarosan visszatér a mozivászonra. Ezen a napon a film zenéje is megjelenik cd-n, melyen néhány dalt kedvelt hazai művészek – többek között Zsédenyi Adrienn - előadásában hallgathatunk meg.

Matolcsi Renáta

A pápai születésű énekesnő a betétdalt, Az én világom című számot énekelte fel, melyhez egy klipet is forgattak. A párhuzamosan új albumára is készülő, többszörös platinalemezes előadóval Varsóban vették fel a klipet, ahol a stúdióban Adriennen kívül még öt másik ország énekesnője énekelte fel saját nyelvén a dalt. Zséda elmondta, igazán megtisztelőnek érezte, hogy pont őt választották a munkára, ugyanis a felvételt komoly válogatás előzte meg, és a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak kellett megfelelnie.  

- A forgatás alatt végig a kisfiamra gondoltam, neki énekeltem a dalt, így lett igazán érzelmekkel teli a produkció – mondta a felvétel után.
Mivel egy Disney gyerekmeséről van szó, ezért az alkotók kérték, a klipben Zséda megjelenése és előadásmódja ne szexi legyen. A stylistok végigtúrták hatalmas ruhás bőröndjeiket, ám a rendező mégis Adrienn saját ruháját és bőrkabátját találta a legmegfelelőbbnek a forgatásra.

- A stúdión kívül gyönyörű idő, 26 fok fogadott minket, így minden alkalmat megragadtunk, hogy bejárjuk Varsó belvárosának hangulatos utcáit. Egy korábbi forgatásról már ismertük a várost és sok ismerőssel is találkoztunk. A klip forgatásán például Kasper, egy régi lengyel barátunk volt a fodrász – osztotta meg élményeit Zséda rajongóival a honlapján.

Adrienn és kisfia már nagyon várják a filmet, mert mindketten nagy rajongói a világ legismertebb medvéjének. Hozzátette, a lemezen 18 dal szerepel, ebből nyolc magyar nyelvű. Rajta kívül Janza Kata, Pál Tamás és olyan karakteres színészek előadásában hallhatók dalok, mint például Micimackó magyar hangját alakító Mikó István, Bagoly magyar hangjaként szereplő Balázs Péter, Nyuszi hangját kölcsönző Szacsvay László, vagy Malacka magyar hangjaként Náray Erika. A klipet már játssza a zenecsatorna, a dal pedig a rádiókban hallható.

Mindeközben az énekesnő folyamatosan koncertezik itthon és a határon túl, valamint több jótékonysági kampányban is részt vesz. A mellrák ellenes küzdelem élharcosa, s próbálja felhívni a figyelmet a családon belüli erőszak problémájára is.

Micimackó videóklip forgatás, Makata Stúdió, Varsó, Lengyelország:

Micimackó betétdal - videoklip



Szerző: Matolcsi Renáta

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!