Púder Nélkül

2011.07.27. 12:21

A férfiaknak fontosabb a család?

A férfiak többre tartják a családot, mint a nők, ugyanakkor sokkal inkább felrúgnának egy kapcsolatot, ha párjuk elhízna. A nők viszont kevésbé jól viselik "elődeiket" - mármint párjuk korábbi párjait - erre jutottak egy 70 ezer fős amerikai felmérés eredményének összegzői.

MTI

A Cosmopolitan.com és az AskMen honlapok kutakodása szerint legfőbb értékként a férfiaknál az első helyen a család végzett (39 százalékos aránnyal), míg a nőknél a gyönyörű otthon (43 százalékot kapott). Utóbbit legfontosabbként a férfiaknak csupán a 6,5 százaléka értékeli.
   
Párjuk testsúlyára és alakjára a férfiak jóval kényesebbek: csaknem 50 százalékuk búcsút venne társától, ha az meghízna. A nőknek csak a 20 százaléka tenné ki hasonlóan súlyos változás miatt párja szűrét.
   
Am a férfikülcsínt illeti, a nőknek csak a 18 százaléka szeretné, ha párja jobban nézne ki, míg a férfiaknak az 51 százaléka örülne, ha jobb lenne a külseje. 
   
A nők kevésbé jól viselik "elődeiket" - mármint párjuk korábbi párjait. Csak 38 százalékuk nem kifogásolja, ha barátjuk barátságban van volt kapcsolatai alanyaival, míg a férfiak bő kétharmada nem helyteleníti ezt.
   
Amiben mindkét nem egyetért, az a férfi fogamzásgátló pirula kifejlesztésének szükségessége. Ugyanakkor a férfiaknak csupán a kétharmada lenne hajlandó szedni.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!