Púder Nélkül

2011.07.21. 14:58

Holdnaptár: július 21-27.

Július 21. Érdemes ma mellőzni a fekete tea és kávé fogyasztását, mert a szokottnál könnyebben megfájdulhat a fejünk. Ne maradjunk otthon, sétáljunk, túrázzunk, sportoljunk, találkozzunk a barátokkal.

PLT

Július 22. Ez a pozitív érzések és az optimizmus időszaka. Szinte mindenkivel megtaláljuk a hangot, könnyedén elintézzük azokat az ügyeket, amik régóta húzódtak. Rendkívül elfogadóak, toleránsak vagyunk másokkal szemben.

Július 23. Pénzügyekben, munkában nehézségekbe ütközhetünk, de ragyogó nap a mai arra, hogy a jövőnkről és lehetőségeinkről elmélkedjünk, és nagy terveket szövögessünk. Ne adjuk fel az álmainkat!

Július 24. Megvalósíthatjuk egy régi álmunkat és még a sors is mellénk áll, végre úgy érezzük, minden klappol. Évezzük ki a helyzetet, lubickoljunk a sikerben, és próbáljuk felszívni magunkat, hogy a nehezebb napokon erőt meríthessünk a mai élményekből.

Július 25. Kedvező nap ez a hivatalos ügyek intézésére, most minden akadályt könnyebben veszünk. Figyeljünk oda egészségünkre is, főleg, ha ülőmunkát végzünk, próbáljunk meg nyújtógyakorlatokat beiktatni időnként.

Július 26. Ügyeljünk folyadékfogyasztásunkra, ne csak akkor igyunk, ha szomjasak vagyunk! Kerüljük a cukros italokat és a koffeint, próbáljunk meg egészségesebben étkezni.

Július 27. Olyan lehetőséghez juthatunk, ami anyagi haszonnal is kecsegtet, emellett rengeteg remek tapasztalatot is szerezhetünk, amelyekből később is profitálhatunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!