Púder Nélkül

2011.07.08. 12:14

SzekérAnya: másfél órára már hitelesítve

Zizi, alig 2 éves, családunk legapróbb tagja, két nagyfiam mellett, a szűkebb és a tágabb családban extrém gyorsasággal szocializálódik.

SzekérAnya

Élvezettel fedezem fel ennek a színtereit: nagycsaládi környezetben beszélgetések, ünnepek, empátiagondoskodó alkalmazások...Változatos, színes babaprogramok, ahol a korosztálytársaké a főszerep... Be-meg-felvásárlások az üzletekben, piacon zajló kereskedelmi és emberi kapcsolatépítés... Zizi kifejezetten felnőttes hozzáállást tanúsít persze banki ügyintézés tekintetében vagy a  rövid megbeszélések alkalmával is.

Ezért egyfelől nagyon hálás vagyok, másfelől kissé  vicces, amikor  váratlanul felkiált: Menjünk kávézóba!:-))) Kimeríthetetlen lehetőségek tárháza számunkra a kedvenc cukrászdánk vagy éttermünk terasza, ahol kedvünkre csacsoghatunk barátainkkal...Zizi másfél órára már hitelesítve van kávézózni  nemhiába, anyja lánya, no...:-)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!