Púder Nélkül

2011.07.13. 07:56

Több mint 10 kilót fogyott Feke Pál 6 hét alatt

Évek óta üldözik a kilók Feke Pált. Az énekes felpörgetett életmódja mellett nem tudott odafigyelni arra, mikor és mit eszik, de most elhatározta, hogy életmódot változtat.

Matolcsi Renáta

Feke Pál kiskamasz kora óta küzd kisebb-nagyobb súlyfelesleggel. Eddig számtalan diétát kipróbált, de egyik sem hozta a várt eredményt. Az is nagy erőfeszítést jelentett a számára, hogy egy-egy előadás után éjjel ne kutasson a hűtőben nyalánkságok után. Mígnem néhány hete – több sztárhoz hasonlóan - ő is csatlakozott zsírégető klubhoz, amelynek segítségével eddig több mint tíz kilótól sikerült megszabadulnia.

A látványos eredményen felbuzdulva úgy döntött, nem elégszik meg ennyivel, további 12 kiló leadását tűzte ki célul. Már most érzi, fittebb, mint valaha, s ezt a környezete is észrevette már.

- A mostani fogyókúrám hatásosabb, mint eddig bármelyik. Nagyon sűrű az időbeosztásom, mivel egész nap az Operettszínházban próbálok és több színházban is játszom. Eddig ott ettem, ahol éppen volt két szabad percem, így nem igazán tudtam betartani az elkezdett diétákat. Ráadásul hedonista vagyok, imádok enni, az egyik barátom csülökpörköltjétől kezdve, a tengeri herkentyűkig bármit. Az összeállított menüt minden nap odaszállítják, ahol éppen vagyok, így rendszerességet is vittem az étkezésembe. Hat hete ezt az étrendet alkalmazom, mely kellemes csalódás, s a fogyókúra egy csöppet sem jelent lemondást számomra- árulta el Feke Pál.


Szerző: Matolcsi Renáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!