Púder Nélkül

2011.08.18. 04:00

Holdnaptár: augusztus 18-24.

augusztus 18. Ez a pozitív érzések és az optimizmus időszaka. Szinte mindenkivel megtaláljuk a hangot, könnyedén elintézzük azokat az ügyeket, amik régóta húzódtak. Rendkívül elfogadóak, toleránsak vagyunk másokkal szemben.

PLT

Augusztus 19. Érdemes ma mellőzni a fekete tea és kávé fogyasztását, mert a szokottnál könnyebben megfájdulhat a fejünk. Ne maradjunk otthon, üljünk be moziba, vagy sétáljunk egy nagyot.

Augusztus 20. Egy kis délutáni szunyókálásra vágyunk, ha megtehetjük, ebéd után dőljünk le, hogy energiatartalékainkat feltölthessük. Újult erővel könnyebben megy a házimunka, de az esti kiruccanáshoz is erőt gyűjthetünk.

Augusztus 21. Ma kicsit naivak és álmodozóak lehetünk. Vigyázzunk, hogy ezt mások ne használják ki. A vásárlást halasszuk el, mert olyan dolgokért adnánk ki pénzt, amelyekre nincs is szükségünk.

Augusztus 22. Feszültek lehetünk, terítékre kerülhet anyagi helyzetünk, emiatt konfliktusba keveredhetünk családunkkal. Kiadásaink és bevételeink mintha külön utakon járnának, de ez a nap nem alkalmas rá, hogy megoldjuk a régóta húzódó problémákat.

Augusztus 23. A feszültség, a gátlások, a hirtelen érzelmi viharok napja. Használhatjuk ezt arra, hogy teljes erőbedobással harcoljunk egy kitűzött célért vagy próbáljunk meg elzárkózni a világ elől, úgy vészeljük át a teliholdat.

Augusztus 24. Legyünk óvatosak, mert sok hazugságba futhatunk bele. Ne ígérjünk olyat, amit nem tudunk betartani, és ne várjunk el másoktól sem irreális dolgokat. Fogadjunk kételkedve minden hírt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!