Púder Nélkül

2011.08.25. 07:39

Holdnaptár: augusztus 25-31.

Augusztus 25. Ezt a napot akkor úszhatjuk meg szerencsésen, ha nem kezdünk szerencsejátékba. Mindezek természetesen nem azt jelentik, hogy egész napunk kellemetlen lesz, hanem azt, hogy ma nincs áldás azon a pénzen, amelyért nem kell keményen megdolgozni. Viszont kiváló a nap, hogy a családunkkal egy jót beszélgessünk.

MTI

Augusztus 26. Ha elveszítettünk valamit, ezt a mai napon biztosan nem találjuk meg, ezért jobb, ha nem is keressük. Viszont ügyeljünk arra, hogy ne vigyük túlzásba se a falatozást, se az italozást.

Augusztus 27. A varázslat napja, ha szeretnénk, hogy a kívánságunk minél előbb valóra váljon, akkor két fa ágai között nézzünk át a Holdra, és suttogjuk el kívánságunkat.

Augusztus 28. Ha szeretnénk, hogy a hajunk gyorsabban nőjön, akkor vágassuk le most, amikor a következő újhold kezdődik.

Augusztus 29. A megérzéseink átlagon felül működnek, ennek pedig a munkahelyen és a magánéletünkben is hasznát vehetjük. Előfordulhat, hogy egy ismerős mellett ki kell állnunk, támogassuk, hogy képes legyen meghozni a megfelelő döntést.

Augusztus 30. Érdemes régen elveszett értékek keresésébe fogni, mert biztos lesz a siker. A mai nap alkalmas arra is, hogy lezárjunk egy régóta húzódó ügyet, vegyünk mély lélegzetet, és tegyünk pontot a végére.

Augusztus 31. A most született terveket könnyű lesz megvalósítani, és nagy sikert arathatunk velük. Azok az álmok, melyeket ezen a napon álmodunk, beteljesülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!