Púder Nélkül

2011.08.04. 05:01

Holdnaptár: augusztus 4-10.

augusztus 4. Nem ajánlott ma shoppingolni indulni, mert minden vasunkat elköltenénk felesleges holmikra. Lehetőleg a fodrászt és a kozmetikust se mára ütemezzük be, előfordulhat, hogy nem leszünk elégedettek a végeredménnyel.

Vas Népe

Augusztus 5. A feszültség, a gátlások, a hirtelen érzelmi viharok napja. Használhatjuk ezt arra, hogy teljes erőbedobással harcoljunk egy kitűzött célért vagy próbáljunk meg elzárkózni a világ elől, hogy a lehető legkevesebb kárt okozzuk.

Augusztus 6. Idegesen, feszülten ébredünk és ez zavartságunk végigkíséri a napunkat. Mintha elátkozták volna a vasárnapunkat, úgy tűnik, semmi sem akar sikerülni.

Augusztus 7. Végre jól érezhetjük magunkat, amit eltervezünk, véghez is visszük, és képesek leszünk a lehető legjobb eredményeket elérni. A szerelemben nagy veszekedések és kibékülések váltják egymást, ideje lenne dűlőre jutni, és eldönteni, mit is szeretnénk valójában.

Augusztus 8. Próbáljuk meg mások helyzetébe is beleképzelni magunkat, ne csak a saját elképzeléseinket szajkózzuk. Talán tévedünk, ideje beismerni, hogy nem tudhatunk mindent jobban másoknál.

Augusztus 9. A mai nap ideális a jövő építgetésére. A környezetünkben is akadhat valaki, aki pozitív hatással lehet az karrierünkre. Legyünk mindenkivel kedves, mert nem tudhatjuk, kinek köszönhetjük majd anyagi biztonságát.

Augusztus 10. Tartsunk be minden szabályt, és tartsuk nyitva a szemünket, mert megtörténhet, hogy olyan dologba fogunk, amiből bajunk származhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!