Púder Nélkül

2011.08.26. 13:59

Lehet, hogy nem én vagyok a nagy ő? - Maya naplója

Nehéz kérdéseket tett fel a terapeuta, amelyek hidegzuhanyként értek, s amikor elhagytam az épületet, csak egyre tudtam gondolni: tényleg, miért is megyek bele olyan játszmákba, amelyekhez semmi kedvem és amelyektől kikészülök?

Maya

Épp ma járt le a háromhetes moratórium, vagyis az a szünet, amelyet Adrenalin kért tőlem, hogy tisztázni tudja magában és a családjával a helyzetet. De nem hívott, pedig már este volt. Lehet, hogy csak én számolom a másodperceket kínlódva, és ő éli az életet boldogan? Hát nem, eddig vártam! És felhívtam. Azonnal találkozni akart velem, ám egy szóval sem említette, mi lett volna, ha én nem keresem. Azt hiszem, itt valami végleg megváltozott, ami eddig mélyen eldugva élt csupán bennem. Rég eltemetett női büszkeségem mintha újra pislákolni kezdett volna, felderengett valami a sötétségben. Nincs jól ez így - érzékeltem valahol, és ráeszméltem, hogy itt a történet nem rólam szól, hanem kizárólag róla.
Hidd el, ha más nő jön akkor vele szembe, akkor most azzal csalná a feleségét - mondta nemrég Klári barátnőm, amit akkor még nem hittem el. De lehet, hogy tényleg nem én vagyok a nagy ő?
Üdv: Maya 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!