Púder Nélkül

2011.08.25. 06:04

Nincs napirenden más szépségverseny a Napló szépe nyertesénél

Rockzenész, dizájner, lemezlovas és shaker. Ender Diána egy fiatal és valóban sokoldalú személyiség. A hétvégén zárult le a 2011-es Napló szépe versenye, ahol rekordszámú szavazat mellett az olvasók Ender Diánát találták a legszebb hölgynek. A gyulafirátóti leányzó nem tartja magát modellalkatnak, de a fotózásokat kifejezetten szereti.

Tiger Szabolcs

- Két éve járok fotózásokra kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Már van portfólióm, sikerült egy elég erős képanyagot összehoznom. Nem vagyok kifejezetten magas és sovány, de nagyon szeretem, ha fotóznak. Újabb szépségverseny nincs egyelőre napirenden, de ez nem meglepő, hisz korábban sem jártam túl gyakran ilyen megmérettetésekre.
 
- Még mindig alig tudom elhinni, hogy én kaptam a legtöbb szavazatot - reagál a vasárnapi győzelmére-, nagyon boldog és meglepett vagyok, A Facebookon három napja gyűlnek a gratulációk, eddig ismeretlen emberek jelölnek be és kapok tőlük elismerést. Megismernek az utcán. Fantasztikus érzés.
 
- Véleményem szerint három dolog van, ami meghatározza, hogy kit és miért látunk szépnek: az illető testének arányai, az általános összkép és a kisugárzás, számomra az utóbbi a legfontosabb. Testrészeim, amikre büszke vagyok? Nehéz kérdés. A fiúk a zöld szememet, a tekintetemet szokták dicsérni, valamint az összképet - mutat rá Diána saját értékeire, miután arról kérdeztük, szerinte miben áll a szépsége. 

- Szerencsére olyan srácok vettek körül, akiknek kifejezetten tetszett, hogy nőiesebb vagyok - egyébként Kis Gergő az eredményhirdetésen erre a típusú "pluszra" egy új szót is kreált "szerelemfogantyú" néven, amit különösen találónak tartok - mondja nevetve.

A 21 éves hallgató fiatal kora ellenére már az élet számos területén kipróbálta magát, imád tervezni, alkotni, a megszokottól eltérő dolgokat létrehozni. Nem véletlen, hogy most az Óbudai Egyetem iparitermék- és formatervező szakán folytatja tanulmányait.

- A Corvinuson táj-építész mérnöknek tanultam egy rövid ideig, ám rájöttem, nem ez a legjobb választás számomra, így váltottam. A tervezés mindig is érdekelt: újat alkothatok. Az új szakkal emellett a mérnöki szemléletmódot is elsajátíthatom. Szeretem az őrült, korszakalkotó dolgokat, ezért választottam a dizájnhoz kapcsolódó szakmát.
 
- Ez jelenik meg a zenémben is. Éveken át környékbeli rockzenekarokban zenéltem, basszusgitárosként és énekesként is, míg néhány hónapja rájöttem: elektronikus zenéket lenne jó szerkeszteni, akár hangszerekkel kiegészítve. Még nem tudtam nagyon belemerülni, de nagy terveim vannak. Kedvenc stílusom nincs, a technót kivéve mindenevő vagyok. Kedvenc előadóm egyértelműen Lady Gaga. Inspirál. Megnyugtat. Felráz. S jól megy hozzá egy finom koktél.

Egy koktélspecialista ismerősöm mutatott anno pár fogást - mesél másik hobbijáról Diána-, egy lazulós, barátnős estén jól jön, ha valaki össze tud dobni egy finom italt. Ha el is rontom, a jó hangulat úgy is garantált. A kedvencem egyébként a Zombie és a Sex on the beach. A magánéletemről nem igazán szoktam beszélni - kérdezünk rá végül egy húzósabb témára.

- Az biztos, nálam rendkívül fontos szempont az intelligencia. Az olaszos temperamentumú, sötét szemű, hosszabb hajú típus a gyengém, de volt már szőke, kék szemű barátom is. Jó, ha magas és kisportolt, de a legfontosabb, hogy igazán biztonságban érezzem magam mellette és legyen igazi egyénisége.
 


A lány, aki imádja az újdonságokat


A Napló szépe 2011-ben a 21 éves, gyulafirátóti Ender Diána lett. A fiatal lány imádja az újdonságokat, szakmát is ez alapján választott, iparitermék- és formatervező szakon tanul. A zene a legnagyobb hobbija, eddig rockbandákban játszott, most azonban átlovagol az elektronika területére, hogy itt is valami újat próbáljon alkotni és adni az embereknek. Nem tartja magát kifejezetten modellalkatnak, de ezt előnyként éli meg, a "szerelemfogantyú" igenis jó dolog.

Videónk a szépségversenyről ITT!

Képgalériánk a szépségversenyről és a lányokról


 Szerző: Tiger Szabolcs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!