Púder Nélkül

2011.08.30. 05:43

Nőiesen romantikus: Fábián Janka regénye egy letűnt kor világába repít el

Olvasni mindig, mindenhol lehet. Könyvajánlónkban egy olyan regényt mutatunk be, amit akár a nyárutón, a strandra is magunkkal vihetünk.

Szabó Zsuzsanna

Fábián Janka Emma szerelme című regénye a századforduló boldog békeidejébe röppent vissza, jóleső nyugalom szigetét építve körénk, miközben elmerülünk a Kó-thay család viszontagságos, máskor derűsen szép életébe. Pókhálós vitrinbe zárt nosztalgiázástól azonban senkinek sem kell tartania, erről a történész végzettségű fiatal írónő könnyed, a szálakat gyorsan egybefűzhető sorai gondoskodnak.

Az Emma szerelme című kötet egy háromrészes romantikus családregény első része. A fordulatos szerelmi történet hátterében felsejlik a múlt egy-egy szelete, a virágzó polgári magyarország, a millenniumi ünnepség (1896), a századforduló, majd az első világháború tragikus és drámai évei, a Tanácsköztársaság és a Horthy-korszak is.
 
Az Emma szerelme egy igazi, elsősorban nőknek szóló kötet, amit nem lehet letenni, és akár strandon vagy buszon olvasva is remek szórakozást nyújt. És a jó hír, hogy ez a trilógia első darabja!

Szerző: Szabó Zsuzsanna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!