Púder Nélkül

2011.09.01. 04:58

Holdnaptár: szeptember 1-7.

szeptember 1. Kiszámíthatatlannak tűnhetünk, reakcióink váratlanul érhetik a környezetünket. Gyorsan és határozottan döntünk, még ha kívülről nem is tűnik mindez logikusnak, talán még össze is súgnak a hátunk mögött néhányan.

Vas Népe

szeptember 2. Itt az idő, hogy nekiessünk a régóta halogatott feladatoknak. Poroljuk le a könyveket, rakjunk rendet a gardróbban, de a gondolatainkat is próbáljuk kicsit megzabolázni.

szeptember 3. Végre jól érezhetjük magunkat, amit eltervezünk, véghez is visszük, és képesek leszünk a lehető legjobb eredményeket elérni. A szerelemben nagy veszekedések és kibékülések váltják egymást, ideje lenne dűlőre jutni, és eldönteni, mit is szeretnénk valójában.

szeptember 4. Valaki felbosszanthat a sajátos értékrendjével, de felesleges ezen rágódni, saját normáinknak feleljünk meg. Foglalkozzunk azzal, ami valóban érdekel bennünket, fussunk össze rég nem látott ismerősökkel, próbáljunk meg kikapcsolódni.

szeptember 5. Ügyeljünk a szavainkra, mert kifecseghetünk egy titkot, ami nagy galibát okozhat. Némi stresszoldásra is szükségünk lehet: ússzunk, szaunázzunk, menjünk masszázsra vagy nézzünk meg egy jó vígjátékot, olvassunk.

szeptember 6. A mai nap ideális a jövő építgetésére. A környezetünkben is akadhat valaki, aki pozitív hatással lehet a karrierünkre. Legyünk mindenkivel kedvesek, mert nem tudhatjuk, kinek köszönhetjük majd anyagi biztonságunkat.

szeptember 7. Legyünk résen, mert a szokásosnál is több hazugságba futhatunk bele. Megismerhetünk valakit, akiről kiderül, csak tette a szépet vagy csalódhatunk szerelmünkben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!