Púder Nélkül

2011.09.22. 04:58

Holdnaptár: szeptember 22-28.

Szeptember 22. Ezt a napot akkor úszhatjuk meg, ha nem kezdünk szerencsejátékba: ma nincs áldás azon a pénzen, amelyért nem kell keményen megdolgozni. Viszont kiváló a nap, hogy a családjával összejöjjön és jót beszélgessen.

PLT

Szeptember 23. A varázslat napja, ha szeretnénk, hogy a kívánságunk minél előbb valóra váljon, akkor két fa ágai között nézzünk át a Holdra, és suttogjuk el kívánságunkat.

Szeptember 24. Ha szeretnénk, hogy a hajunk gyorsabban nőjön, akkor vágassuk le mielőtt a következő újhold kezdődik.

Szeptember 25. Mély és intenzív érzések dúlnak bennünk, amit alig tudunk kontrollálni. Ne ijedjünk meg a viharos érzelmektől, pozitív hatásai is lehetnek. Ha egy új kapcsolat van láthatáron, ne vessük bele magunkat teljes odaadással, csalódás lehet a vége.

Szeptember 26. Szeszélyesek lehetünk, ezt környezetünk nehezen viseli. Beszéljük ki félelmeinket, így kiderül, nincs alapja aggodalmunknak. A féltékenység rossz tanácsadó, szabaduljunk a zűrös gondolatoktól.

Szeptember 27. Enerváltnak érezzük magunkat, semmi kedvet nem érzünk ahhoz, hogy sportoljunk, vagy egyáltalán lépcsőn felbaktassunk a munkahelyre. A gondolataink viszont egészen sebesen járnak, remek ötletek pattanhatnak ki a fejünkből.

Szeptember 28. A mai a számonkérés napja, talán a főnökünk, talán a családunk kéri, hogy adjunk számot valamiről, amit eddig igyekeztünk elsumákolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!