Púder Nélkül

2011.09.08. 05:28

Holdnaptár: szeptember 8-14.

Szeptember 8. Elhangozhatnak olyan dolgok, amikre bár próbáltunk készülni, legvadabb elképzeléseink között sem szerepeltek. Bizonytalanságra számíthatunk a munka terén és anyagilag is megbillenhetünk.

Vas Népe

Szeptember 9. Érdemes szerelmi életünket rendbe tenni: ami nem működik, nem működhet azt zárjuk le és lépjünk végre tovább. Ha munkahelyi kapcsolat van alakulóban, mérlegeljünk, mielőtt belemennénk.

Szeptember 10. Ne maradjunk otthon vagy legalábbis ne egyedül töltsük az estét. Üljünk be egy jó filmre a barátainkkal vagy főzzünk közösen valami finomat. Csacsogjunk egy üveg jó bor mellett, élvezzük ki a hét végét.

Szeptember 11. Fordítsunk időt a családunkra, barátainkra, hallgassuk meg, támogassuk őket. Akadhat valaki a környezetünkben, akinek szüksége lesz néhány vigasztaló szóra, vele legyünk kedvesek, megértőek, ugyanakkor viszont határozottak is.

Szeptember 12. Érzékenyebbek lehetünk ezen a napon, mindenen megsértődünk, a viccet sem értjük. Fogjuk vissza magunkat, mielőtt mindenkivel összevesznénk, csak próbáljuk meg túlélni ezt a napot.

Szeptember 13. Idegesnek, feszültnek érezzük magunkat, semmi sem úgy történik, ahogy elterveztük. Legyünk határozottak, álljunk a sarkunkra, és ne hagyjuk, hogy kicsússzon a kezünkből az irányítás.

Szeptember 14. Nézzünk meg egy vidám filmet, olvassunk szórakoztató könyvet, vagy csak próbáljunk kikapcsolódni, jól érezni magunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!